Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

172 gasten online

Training dinsdag 19 februari 2013: Rasmus Lindgren regelt kraan om bal uit water te halen

 

Vanochtend was er slechts een relatief kleine groep spelers aanwezig op het TCN trainingsveld. De spelers die vanavond hebben meegedaan in de wedstrijd van Jong FC Groningen waren vanmorgen absent; we moesten het derhalve stellen met 16 spelers. Aangezien Stefan van der Lei uitsluitend rondjes liep deed niemand minder dan Robert Maaskant zelf mee aan het partijtje an acht tegen acht.

 

Het meest bijgebleven is ons nog de afsluitende variant op voetgolf. De spelers dienden de ballen al schietend van het onder de Mediacentrale gelegen trainingsveld helemaal tot in het bad in de kleedkamer te schieten. De heren Lindgren en Potveer schoten het leder echter in het water tussen trainingsveld en Euroborg. Daar waar Joey Potveer zich van een stokje bediende om het leder te bemachtigen, daar wist Rasmus Lindgren een kraan te regelen. Onze complimenten voor zijn inventiviteit!

 

Wouter was vanmorgen aanwezig en zond ons het volgende van foto's voorziene verslag!

 

Een klein groepje van 16 spelers kwam vanmorgen aan bij het trainingsveld, maar dat kwam natuurlijk omdat een aantal spelers vanavond met de beloften moest spelen tegen Jong Feyenoord/Excelsior. Zo was ook beloftencoach Dick Lukkien niet te zien, maar ook opvallend was de afwezigheid van Erwin van de Looi.


Robert Maaskant en Ruud Hesp waren de aanwezige trainers en de volgende spelers waren present:

 

Marco Bizot, Joey Potveer, Stefan van der Lei, Johan Kappelhof, Virgil van Dijk, Kees Kwakman, Lorenzo Burnet, Rasmus Lindgren, Tim Sparv, Emil Johansson, Michael de Leeuw, Género Zeefuik, Femi, Filip Kostic, Andraz Kirm en Henk Bos.

 

Hieruit kon je opmaken dat de volgende afwezige spelers vanavond bij de beloften wel eens in
actie zouden kunnen komen:

 

Luciano, Stefano Magnasco, Timo Letschert, Nick Bakker, Yoëll van Nieff, Maikel Kieftenbeld, Hilal Ben Moussa, Paco van Moorsel, Leandro Bacuna, David Texeira, Mitchell Schet, Atilay Batbay, Alex Cristovao en Paolo Franscisco.

 

Dick Lukkien zou de 18 aanvullen met enkele spelers van FC Groningen A1, zo verwachtten wij.

 

De mannen werden eerst onderhanden genomen door Jan Arend Vredeveld met enkele warming up-oefeningen en daarna werd er een grote rondo gespeeld met zes man in oranje hesjes, zes man zonder hesje en drie man in gele hesjes. Het viel wel op dat de oranjes hesjes werden gedragen door verdedigend ingestelde spelers. De indeling was als volgt:

 

Oranje: Kappelhof, Van Dijk, Kwakman, Burnet, Femi, Lindgren
Hesjesloos: Zeefuik, Johansson, Bos, Kirm, Sparv, Kostic
Geel: Potveer, Bizot, De Leeuw

 

Stefan van der Lei beperkte zich vanmorgen tot het lopen van wat rondjes, maar hij was niet geblesseerd zei hij tegen ons.

 

Na deze rondo werd er nog een partijspel gespeeld waarbij ook weer verdediging tegen aanval werd gespeeld. De indeling van de teams was nu als volgt:

 

Oranje: Bizot, Kappelhof, Van Dijk, Kwakman, Burnet, Femi, Lindgren, Kostic

Zonder hesje: Potveer, Johansson, Maaskant, Sparv, De Leeuw, Bos, Zeefuik, Kirm

 

Filip Kostic kreeg tijdens de partij een prop in zijn neus omdat hij een bloedneus had.

 

Ja u leest het goed, Robert Maaskant deed ook mee in dit partijspel om zo acht tegen acht te kunnen spelen. Hij was ook weer luid en duidelijk aanwezig met het geven van aanwijzingen, en daar is niks mis mee. Wij zagen twee doelpunten in dit partijspel en beide werden gescoord door Filip Kostic.

 

Na een uur was de training voorbij maar niet voor een aantal mannen want die gingen nog een soort van weddenschap aan. Deze mannen namen allemaal een bal mee en moesten de bal al lopend en schietend meenemen, terug naar het stadion. Men moest dus in zo weinig mogelijk schoten de bal vooruit spelen en de bedoeling was dat de ballen moesten eindigen in het bad in de kleedkamer. Wie de meeste schoten nodig had moest € 50 betalen. Dit was erg leuk om te zien en uiteraard was het wachten tot iemand de bal in het water schoot en het was Rasmus Lindgren die deze eer te beurt viel. Met behulp van een aanwezige kraan kreeg hij de bal uit het water. Later kreeg ook Joey Potveer het voor elkaar om de bal in het water te schieten. Hij was tot bij het stadion gekomen en moest de bal de hoge trap op schieten maar raakte daarbij een boom en zo stuitte de bal het water in. Zie de foto's hoe Joey de bal uit het water kreeg. Wie dit spel heeft gewonnen is voor ons onbekend gebleven want tot in de kleedkamers mochten wij niet komen natuurlijk. Wij zullen nog eens navraag doen wie het heeft gewonnen en wie moest betalen.


(Uit navraag, vanavond op Corpus bij Robert Maaskant, is gebleken dat Marco Bizot, Kees Kwakman en Virgil van Dijk ex aequo hebben gewonnen, en dat de arme Joey Potveer de beurs diende te trekken.)

 

De mannen zijn woensdag vrij en vanaf donderdag wordt er gewerkt naar de prachtige wedstrijd van zaterdag a.s. tegen PEC Zwolle.

 

Fotoreportage van de training van dinsdag 19 februari 2013 van Wouter:

 

DSC_0003
DSC_0006
DSC_0009
DSC_0011
DSC_0015
DSC_0020
DSC_0021
DSC_0028
DSC_0029
DSC_0030
DSC_0033
DSC_0034
DSC_0041
DSC_0045
DSC_0049
DSC_0051
DSC_0053
DSC_0056
DSC_0057
DSC_0065
DSC_0066
DSC_0068
DSC_0069
DSC_0070
DSC_0072
DSC_0073
DSC_0074
DSC_0077
DSC_0079
DSC_0080
01/30 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.