Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

116 gasten online

Femi verlaat afsluitende training vroegtijdig en lijkt duel tegen Roda JC te moeten missen

Vanmiddag vond op een fris TCN trainingsveld de afsluitende training in de aanloop naar het uitduel bij Roda JC plaats. Femi was aanvankelijk nog wel één van de aanwezigen, maar verliet het trainingsveld als snel in gezelschap van manueel therapeut Wouter van den Berg. De Nigeriaan zal ongetwijfeld in de Euroborg aan zijn hamstringblessure behandeld zijn; wij denken niet dat hij morgen in Kerkrade inzetbaar is. Maikel Kieftenbeld, die vóór aanvang van de training apart met Robert Maaskant in gesprek was, zal in dat geval de vervanger van Femi zijn.

 

Van Lorenzo Burnet en Mitchell Schet was al bekend dat ze het verre uitduel aan zich voorbij moesten laten gaan. Tim Sparv daarentegen lijkt geen last meer van zijn blaar te ondervinden.

 

Onze prognose van de opstelling van FC Groningen tegen Roda JC:

Bizot; Kappelhof, Van Dijk, Kwakman, Van Nieff; Kieftenbeld, De Leeuw, Lindgren; Kirm, Zeefuik, Bacuna

Vermoedelijke bankbezetting: Luciano, Magnasco, Bakker, Sparv, Ben Moussa, Bos, Texeira

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Eric Smit toegevoegd!

De training van vanmiddag begon met een warming-up onder de bezielende leiding van Emil Johansson. Vervolgens ging Robert Maaskant zelf over tot het leiden van een leuk potje onderling sprinten, dat een aardig teambuildingsgehalte kende. 

 

Tijdens het afsluitende onderdeel aanval versus verdediging moesten wisselende aantallen verdedigers het tegen eveneens variërende aantallen aanvallers opnemen. Het ging er fel aan toe; wat ons betreft maakten Timo Letschert (verdedigend alsof hij al jaren centraal achterin staat) en Marco Bizot (formidabel keepend) de meeste indruk, terwijl Rasmus Lindgren opnieuw bewees een slimme speler te zijn die oog heeft voor niet al te waakzame tegenstanders. Maaskant was aanvankelijk vrij sceptisch over het gebodene, maar sprak na de training zijn complimenten uit over de laatste sessies aanval/verdediging.

 

De selectie zal vanmiddag gezamenlijk gaan eten en naar de wedstrijd Real Madrid - Barcelona gaan kijken, waarna de 4,5 uur durende busreis naar Kerkrade voor de deur staat.

 

De selectie van FC Groningen kijkt naar Real Madrid - Barcelona;

Femi staat achteraan tussen Henk Bos en Andraz Kirm (foto: Tim Sparv)

 

Fotoreportage van de training van zaterdagmiddag van Eric Smit

 

DSC_0387
DSC_0388
DSC_0390
DSC_0394
DSC_0397
DSC_0407
DSC_0408
DSC_0413
DSC_0417
DSC_0420
DSC_0422
DSC_0427
DSC_0430
DSC_0434
DSC_0440
DSC_0445
DSC_0450
DSC_0452
DSC_0454
DSC_0463
DSC_0465
DSC_0470
01/22 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.