Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

321 gasten online

Nick Bakker vervangt licht geblesseerde Kees Kwakman op afsluitende training; Femi ontbreekt opnieuw

Vanmorgen vond de afsluitende training in de aanloop naar het thuisduel tegen NAC Breda plaats. Nog voordat de grote partij van 11 tegen 11 kan aanvangen haakte Kees Kwakman af met een lichte kuitblessure. De aanvoerder van het eerste elftal verliet de training gisteren ook al iets eerder dan zijn collega's, maar verwacht morgen tegen zijn oude club wel te kunnen spelen. Of de medische staf zijn mening deelt is niet bekend. Vandaag werd hij in de partij vervangen door Nick Bakker.

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Eric Smit toegevoegd!

Femi was vandaag opnieuw niet aanwezig op het trainingsveld. Hij heeft de hele week nog niet buiten getraind en doet morgen ongetwijfeld niet mee. Maikel Kieftenbeld is opnieuw zijn vervanger.

  

Johan Kappelhof sloot weer aan bij de groep, maar keert hoogstwaarschijnlijk niet terug in de basis. Hij deed een gedeelte van de afsluitende partij mee en speelde bij de tegenstanders van de basis. Stefano Magnasco zal Johan Kappelhof morgen vervangen.

 

Kees Kwakman haakt licht geblesseerd af en staat de verzamelde pers te woord

 

Lorenzo Burnet keert terug in het elftal ten koste van Yoëll van Nieff, die als linker centrale verdediger - meer zijn plek dan linksback - bij de tegenstanders van de basis speelde.

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen NAC Breda:

Bizot; Magnasco, Van Dijk, Bakker/Kwakman, Burnet; Kieftenbeld, De Leeuw, Lindgren; Bacuna, Zeefuik, Kirm

 

De basis speelde een uitstekende, felle, aanvallende partij. Het korte duel eindigde in een 1-0 overwinning voor de basisploeg door een snoeiharde kopbal van de zeer gedreven spelende Michael de Leeuw. Zijn maatje voorin, Género Zeefuik, oogt ook alweer erg fit en lijkt hersteld van zijn griepje. 

 

Beide ploegen speelden in de afsluitende partij als volgt:

 

Basis:

 

Kirm - Zeefuik - Bacuna

Lindgren - De Leeuw - Kieftenbeld

Burnet - Bakker - Van Dijk - Magnasco

Bizot


Tegenstanders:

 

Kostic - Texeira - Schet/Cristovao

Sparv - Ben Moussa - Bos

Johansson - Van Nieff - Letschert - Kappelhof/Batbay

Luciano

 

Paco van Moorsel was vanochtend afwezig. Later plaatsen we nog een fotoreportage van Eric van de training van donderdagochtend; vanmiddag komen we eveneens terug op het perspraatje met Robert Maaskant!

 

Fotoreportage van de training van donderdagochtend (Eric Smit)

 

DSC_0652
DSC_0663
DSC_0666
DSC_0677
DSC_0699
DSC_0701
DSC_0709
DSC_0713
DSC_0726
DSC_0733
DSC_0746
01/11 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.