Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

197 gasten online

Stuivertje wisselen op middenveld: Femi sluit aan bij de groep; Rasmus Lindgren ziek

Daar waar we Rasmus Lindgren gisteren zagen terugkeren in de basis (thuis tegen FC Twente was hij nog geschorst) en Femi nog geen fitte indruk wekte, daar was het vanmorgen andersom. Rasmus Lindgren moest vanwege ziekte verstek laten gaan, maar Femi sloot aan bij de groep en deed ook in de afsluitende partij mee. De Nigeriaan gaf aan te hopen dat hij er zaterdag in de belangrijke uitwedstrijd bij Willem II bij is. Of Robert Maaskant voor hem een basisplaats in gedachten heeft is echter zeer de vraag.

 

Maikel Kieftenbeld deed het de laatste wedstrijden naar behoren en wij verwachten dat hij niet zomaar door een fitte Femi naar de bank wordt doorverwezen.

 

Ook Género Zeefuik (lichte pijnklachten), Filip Kostic (moest niet nader omschreven persoonlijke zaken regelen), Timo Letschert (kuit), Tim Sparv (interland), Paulo Francisco (knie) en Marco Bizot (was bij Jong Oranje) lieten de training van vanochtend, die opnieuw in Haren werd gehouden, schieten.

 

Nick Bakker (foto) lijkt hersteld van een eerder opgelopen lichte knieblessure die hem vorige week bij de oefeninterland van het Nederlands Beloftenelftal tegen Servië U21 aan de kant hield. Hij speelde mee bij de reserves, aangezien Kees Kwakman lijkt terug te keren in de basis.

In de afsluitende partij traden beide ploegen als volgt aan:

 

Basis:

Van der Lei/Potveer, Magnasco, Van Dijk, Kwakman, Burnet, Kieftenbeld, De Leeuw, Femi, Bacuna, Texeira, Kirm

 

Niet-basis:

Luciano, Kappelhof, Bakker, Van Nieff, Johansson, Batbay, Van Moorsel, Ben Moussa, Schet, Cristovao, Bos

 

De partij eindigde in een 2-1 zege voor de basis, door doelpunten van Leandro Bacuna en David Texeira aan de ene kant en Paco Van Moorsel (uit een strafschop, toegekend na 'schoffelwerk' van Kees Kwakman) aan de andere kant.

 

Fotoreportage van de training van dinsdagochtend van Eric Smit:

 

DSC_1917
DSC_1918
DSC_1921
DSC_1931
DSC_1940
DSC_1945
DSC_1946
DSC_1950
DSC_1960
DSC_1974
DSC_2003
DSC_2027
DSC_2039
DSC_2074
DSC_2077
DSC_2085
DSC_2092
DSC_2099
DSC_2109
01/19 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.