Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

130 gasten online

Robert Maaskant houdt vast aan winnende opstelling van tweede helft van duel bij Willem II

Afgaande op de training van vanochtend zal de basisopstelling van komende zondag dezelfde zijn als het team dat Willem II pas na rust op de knieën kreeg. Dit betekent dat Mitchell Schet de geschorste Maikel Kieftenbeld zal vervangen. Schet loste Kieftenbeld zaterdag in Tilburg in de 58e minuut af waarna Leandro Bacuna centraler ging spelen en met zijn formidabele spel een zeer groot aandeel had in de ommekeer van de wedstrijd.

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen sc Heerenveen op basis van training donderdagochtend:

 

Bizot; Magnasco, Van Dijk, Kwakman, Burnet; Bacuna, De Leeuw, Lindgren; Schet, Texeira, Kirm

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Eric Smit toegevoegd!

Género Zeefuik maakte vanochtend zijn rentree op het TCN trainingsveld, maar trainde apart van de groep. Hij is herstellende van een buikspierblessure. Rasmus Lindgren verliet de training iets eerder uit voorzorg. Hij is één van de spelers die ten gevolge van het koude weer en de slechte velden met lichte spierproblemen te kampen heeft. Hij is zondag echter gewoon inzetbaar.

 

De fanatiek coachende Robert Maaskant stak heel veel energie in het tot op het bot motiveren van zijn spelers. Vanochtend gaf hij duidelijk blijk van zijn antipathie jegens de 'pompeblêdden', hetgeen bij zijn spelers niet aan dovemansoren was gericht. Wij rekenen zondag op een extreem strijdbaar FC Groningen!

 

Fotoreportage van de training van donderdagochtend van Eric Smit

 

DSC_3603
DSC_3605
DSC_3606
DSC_3608
DSC_3614
DSC_3616
DSC_3640
DSC_3642
DSC_3652
DSC_3666
DSC_3676
DSC_3677
DSC_3706
DSC_3714
DSC_3719
01/15 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.