Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

374 gasten online

Luciano terug naar Brazilië; Lorenzo Burnet traint met beloften; Johan Kappelhof "beetje dom"

Na de trainingsvrije dinsdag is vandaag een begin gemaakt met de voorbereiding op het allesbeslissende duel tegen ajax. De Trots van het Noorden wilde afgelopen zondag ogenschijnlijk niet winnen van VVV-Venlo, en na het dure en volstrekt onnodige puntverlies mag er zondag tegen de Amsterdammers vermoedelijk niet worden verloren. Gaan we het schip in en winnen sc Heerenveen en ADO Den Haag hun potjes, dan zit het seizoen er op slag op. Hadden we echter van de Limburgse degradatiekandidaat, die al in geen zes wedstrijden het zoet van een overwinning had gesmaakt, 'gewoon' gewonnen, dan hadden we ons nu al kunnen opmaken voor de play-offs.

 

Onze in Venlo opgelopen kater is om die reden nog geen verleden tijd. Zondag zal er veel beleving, passie en strijd nodig zijn!

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Patrick Stinissen toegevoegd!

Op de training ontbrak vanochtend Luciano. We schreven al eerder dat zijn vader ziek was, maar de situatie is helaas verslechterd en onze Braziliaanse keeper is naar zijn vaderland teruggevlogen om zijn vader bij te staan. Heel veel sterkte gewenst! Luciano's plaats op de reservebank zal zondag door beloftenkeeper Stefan van der Lei worden ingenomen. 

 

Ook absent waren Henk Bos (kuit/lies) en Johan Kappelhof. Kappelhof liep enige tijd geleden op de training een scheenblessure op, het gevolg van het niet willen dragen van scheenbeschermers. Hij leek aan de beterende hand, maar viel maandag in de wedstrijd van Jong FC Groningen opnieuw geblesseerd uit; hij leek wederom last van zijn scheen te hebben. Om met de gevleugelde woorden van onze nieuwbakken koningin te spreken: Johan Kappelhof is een beetje dom geweest.

 

Opvallend was vanochtend de aanwezigheid van Emil Johansson bij de basis. De rentree bij de basiselite ging gepaard met een 'verwijdering' daaruit van Lorenzo Burnet, die zich bij de beloften/reserves vervoegde. We zijn benieuwd of dit beeld de komende drie trainingsdagen zal veranderen. Johansson speelde maandag een vrij onopvallende wedstrijd bij de beloften, maar scoorde wel zijn eerste officiële doelpunt in dienst van FC Groningen. Vooralsnog nemen we niet aan dat er uitgerekend in de laatste competitiewedstrijd aan de verdediging gesleuteld zal worden. Wellicht was Lorenzo Burnet vanmorgen niet helemaal fit.

 

Fotoreportage van de taining van woensdagochtend van Patrick Stinissen

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/23 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.