Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

224 gasten online

Género Zeefuik moet vrezen voor basisplaats; Maikel Kieftenbeld keert mogelijk terug in ploeg

Robert Maaskant toonde zich gisteren in de papieren editie van Voetbal International strijdbaar met het oog op de confrontatie van het komend seizoen in een bespottelijk en foeilelijk roze uittenue gestoken ajax: "We gaan in eigen huis vol voor de zege." (ajax goes pink, klik en huiver) Het heeft er echter alle schijn van dat de trainersstaf zondag wel een aanpassing in het elftal gaat doorvoeren. Donderdagochtend zagen we dat Género Zeefuik (hiernaast afgebeeld na afloop van de training op woensdagochtend) bij de afsluitende partij geen basishesje in ontvangst mocht nemen.

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Patrick Stinissen toegevoegd!

 

Het zal er zondag heet aan toe gaan in de Euroborg. Vanochtend heeft het Drentse Mooi Wark (naar eigen zeggen goed voor 'rock en rotzooi') op Twitter gemeld dat het zondag op de middenstip zal staan om 'Boeruh' door het stadion te denderen!

Voor Género Zeefuik keerde Maikel Kieftenbeld, maandag zeer goed op dreef bij Jong FC Groningen, terug in de ploeg. David Texeira schoof van de rechterkant door naar het aanvallende centrum; Leandro Bacuna kreeg een aanvallender rol, aan de rechterkant, toebedeeld.

 

Opstelling FC Groningen op training donderdagochtend: 

 

Kirm - Texeira - Bacuna

Lindgren - De Leeuw - Kieftenbeld

Burnet - Kwakman - Van Dijk - Magnasco

Bizot

 

Opstelling tegenstanders:

 

Schet - Zeefuik - Christovao

Sparv - Van Moorsel - Femi

Johansson - Van Nieff - Letschert - Apau

Van der Lei/Potveer

 

Bij de tegenstanders van de basis viel Mitch Apau in positieve zin op. De rechtsback bezorgde Andraz Kirm een pittige ochtend; je komt zo maar niet langs de voormalige Veendammer.

 

In de partij werd er gescoord door Género Zeefuik en Leandro Bacuna. Met name de goal van Bacuna was prachtig. Hij trok van buiten naar binnen en scoorde beheerst. Het partijspel zelf zal zondag echter een stuk beter uit de verf moeten komen om een fatsoenlijk resultaat te kunnen behalen.

 

Afwezig op de training waren Luciano (gisteren naar Brazilië gevlogen), Nick Bakker (knie), Johan Kappelhof (scheen) en Atilay Batbay. Aanvankelijk misten we ook Henk Bos, maar Henkie kwam er even later alsnog aan. Hij beperkte zich vandaag tot het lopen van rondjes.

 

Tijdens de partij trainde een aantal spelers met Marcel Groninger en fysiektrainer Jan Arend Vredeveld, te weten Lars Lambooij, Robby Holder, Filip Kostic, Jesse Renken, Luis Pedro, Hilal Ben Moussa en Paulo Francisco.

 

 

Fotoreportage van de training van donderdagochtend van Patrick Stinissen

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/20 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.