Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

103 gasten online

Erik Nevland getuige van afsluitende training FC Groningen

Vanochtend werd in de Euroborg de afsluitende training afgewerkt in de aanloop naar het beladen duel tegen ajax, waarvan voor FC Groningen plaatsing voor de play-offs afhangt. Vermoedelijk heeft zich kort vóór aanvang van de training een reservespeler afgemeld, want uiteindelijk kon er alleen een partij van tien tegen tien worden gespeeld waaraan Kees Kwakman niet meedeed. Er was nl. één persoon te weinig voor een grote partij elf tegen elf. Hij beperkte zich vanochtend tot het nemen van vrije trappen.

 

Niemand minder dan Erik Nevland was vanmorgen een aandachtig toeschouwer op de training. De 35-jarige Noorse autoverkoper is morgen aanwezig in de Euroborg. Nevland speelde drie maal mee in een thuiswedstrijd tegen ajax en scoorde in twee van die wedstrijden, zo weet FCG Stats feilloos op te lepelen. Hij weet als geen ander hoe je zit soort wedstrijden in een kolkend stadion moet benaderen.

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van de training van Eric Smit toegevoegd!

In de partij tien tegen tien, die op een half veld werd gespeeld, wist de basis de tegenstanders met 3-2 te kloppen. De opstellingen: 

 

Basis:

 

Kirm - Texeira - Bacuna

Lindgren - De Leeuw - Kieftenbeld

Burnet - Van Dijk - Magnasco

Bizot

 

Tegenstanders:

 

Kostic - Christovao - Schet

Sparv - Zeefuik - Femi

Johansson - Van Nieff - Letschert

Van der Lei

 

Het winnende doelpunt, waaraan een fout van Timo Letschert vooraf ging, werd gescoord door Leandro Bacuna die een strafschop eerst snoeihard op de paal schoot maar in de rebound alsnog scoorde.

 

De zevenkoppige bankbezetting zal morgen uit de tien tegenstanders van de basis worden gehaald. Zeker van een plek op de bank lijken Van der Lei, Femi, Sparv en Christovao. De overige drie spelers zullen uit het het viertal Letschert, Van Nieff, Zeefuik en Schet worden gehaald, aannemende dat Emil Johansson en Filip Kostic wederom niet bij de selectie zullen zitten.

 

Henk Bos was vanochtend weliswaar present, maar beperkte zich tot het lopen van rondjes. Hij is herstellende van een kuit- en liesblessure.

 

Fotoreportage van de training van zaterdagochtend van Eric Smit

 

DSC_9031
DSC_9032
DSC_9035
DSC_9041
DSC_9052
DSC_9062
DSC_9073
DSC_9076
DSC_9077
DSC_9081
DSC_9082
DSC_9083
DSC_9101
DSC_9109
DSC_9116
DSC_9124
DSC_9130
DSC_9139
DSC_9146
DSC_9153
DSC_9163
DSC_9170
DSC_9172
DSC_9184
01/24 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.