Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

474 gasten online

Vanmiddag: eerste training seizoen 2013-2014 (Haren, 14:30 uur)

De selectie van FC Groningen stond op 24 juni 2012, de dag van de eerste training van het vorige seizoen, al aardig op de kaart: de meeste nieuwe aanwinsten hadden hun handtekening reeds onder hun eerste contract met FC Groningen gezet. Een jaar minus één dag later is de situatie volstrekt anders. De tot nu toe geëffectueerde mutaties betreffen louter vertrokken spelers; het wachten is vooralsnog op persconferenties waarin nieuw materiaal wordt gepresenteerd.

 

Eén ding is zeker: deze persconferenties gaan er komen. Vanmiddag hopen we op een goede opkomst in Haren, als er op de velden van VV Haren en VV Gorecht voor de eerste maal in het seizoen 2013-2014 wordt afgetrapt. Leandro Bacuna en Virgil van Dijk zullen acte de présence geven en verdienen een groots afscheid - we kunnen er als fans van FC Groningen zijnde trots op zijn twee spelers rechtstreeks bij mooie clubs in de Engelse en Schotse Premier League afgeleverd te hebben.

 

Vanaf vandaag gaan we ook de eerste contouren van de door Erwin van de Looi en Dick Lukkien beoogde speelwijze zien, ook al staat de basisopstelling van zaterdagavond 3 augustus a.s, als we de competitie openen met een uitduel bij N.E.C., nu nog in de sterren beschreven. En last but not least: straks in Haren zal de intekenfolder voor het Europa Cupboek van FC Groningen 'De Europese Droom' beschikbaar zijn!

 

Wij verwachten vanmiddag een volle bak in Haren!

 

Virgil van Dijk voert de selectie tijdens de eerste training van vorig seizoen aan