Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

133 gasten online

Training woensdag 31 juli 2013: Magnasco, Zeefuik en Wijnaldum ontbreken; De Leeuw vanwege bovenbeenklachten eerder naar binnen

We zijn alweer halverwege de week, en dat betekent dat er steeds gerichter op de eerstvolgende competitiewedstrijd wordt getraind. Vanochtend ontbraken vijf spelers van de A-selectie vanwege de wedstrijd die de beloften vanmiddag tegen Jong AZ spelen, te weten Hilal Ben Moussa, Tom Hiariej, Emil Johansson, Stefano Magnasco en Género Zeefuik. Over Género Zeefuik komt Erwin van de Looi vandaag in de papieren editie van Voetbal International aan het woord.

 

Het overgewicht van de spits lijkt nog steeds een issue te zijn (geweest): "Género heeft afgelopen weekeinde in de beloften gespeeld. Hij heeft mede door zijn gewicht een ander traject doorlopen. Hij is nog niet zo belastbaar als de anderen. Of hij zaterdag kan spelen? Dat zien we deze week", zo citeert het blad de hoofdtrainer. VI vult aan dat Zeefuik afgelopen winter bij meerdere Eredivisieclubs werd aangeboden.


Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Patrick Stinissen toegevoegd!

Giliano Wijnaldum haakte gisterochtend op de training af met ogenschijnlijk maagklachten; vandaag ontbrak hij op het trainingsveld. Michael de Leeuw ging vandaag eerder naar binnen, onder begeleiding van de medische staf. De Leeuw had bovenbeenklachten; uit voorzorg beëindigde hij de training vervroegd.

 

 

Michael de Leeuw verlaat de training; Henk Hagenauw gaat met hem mee

  

Aan een prognose van de opstelling van komende zaterdag wagen we ons nog niet. Afgaande op de training van vanochtend bestaat de verdediging uit Lorenzo Burnet, Eric Botteghin, Timo Letschert en Johan Kappelhof. Zoals gezegd ontbrak Stefano Magnasco vandaag echter. Wellicht sluit hij de komende dagen aan bij de basis, al verwachten we dat niet. Ook hebben we de hoop nog niet opgegeven dat Giliano Wijnaldum tijdig wedstrijdfit wordt bevonden.

 

Het lijkt erop dat Erwin van de Looi niet wil dat zijn ploeg zich zaterdag in Nijmegen in de eigen stellingen terugtrekt. De spelers dienden vroeg druk te zetten en legden aanvallende intenties aan de dag.

 

Fotoreportage van de training van woensdagochtend van Patrick Stinissen

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/19 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.