Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

161 gasten online

Stuivertje wisselen: Michael de Leeuw en Hilal Ben Moussa terug op trainingsveld; Timo Letschert haakt met liesklachten af

FC Groningen werkte vanmorgen weer een training op het TCN trainingsveld af. Michael de Leeuw en Hilal Ben Moussa maakten hun rentree op het veld, al konden ze aan het grootste gedeelte van de groepstraining nog niet meedoen. Beiden beperkten zich voornamelijk tot het apart trainen met fysiotherapeut Wouter van den Berg. Luciano ontbreekt nog altijd. Een tijdens het oefenduel van Jong FC Groningen tegen O.N.S. Boso Sneek op 27 juli jl. opgelopen blessure speelt hem nog altijd parten.

 

Timo Letschert moest het trainingsveld na een half uur met liesklachten verlaten.

Na de trainingsvrije woensdag zal op donderdag blijken hoe ernstig de jonge centrale verdediger geblesseerd is. Gisteravond liet William Ekong bij de wedstrijd van Jong FC Groningen tegen Jong Fortuna Sittard zien een betrouwbare vervanger voor de positie van rechter centrale verdediger te kunnen zijn. 

 

Voormalige Veenkoloniale cultspeler Angelo Cijntje was al ver vóór aanvang van de training op het veld te vinden; we zijn benieuwd waartoe zijn gastspelerschap uiteindelijk leidt.

 

De spelers die gisteren met Jong FC Groningen hebben meegespeeld kregen een wedstrijdbespreking van Paul Raveneau; hierna hebben ze tot ca. 11 uur passingsoefeningen gedaan waarna de heren iets voor zichzelf mochten doen. De overige spelers deden een aantal partijoefeningen, maar hieruit konden we nog geen gedetailleerde info's met het oog op de competitiewedstrijd van komende zondag tegen FC Utrecht peuteren. Vanaf donderdag zal er gericht op dit duel worden getraind.

 

Fotoreportage van Patrick Stinissen van de training van dinsdagmorgen:

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/19 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.