Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

145 gasten online

Diverse één op één gesprekken Van de Looi met basisspelers; blessures Zeefuik en Magnasco; Letschert ziek

Vanochtend tijdens de training heeft hoofdtrainer Erwin van de Looi met diverse spelers van het elftal, dat zaterdag in Leeuwarden van het veld werd geblazen, één op één gesprekken gevoerd. Het moge duidelijk zijn dat de wedstrijd tegen SC Cambuur volstrekt anders is verlopen dan gehoopt en verwacht, en de trainersstaf heeft de tijd vandaag benut om de wonden te likken en met de spelers van gedachten te wisselen over het Friese fiasco. De heren zijn nu twee dagen vrij en hoeven zich pas donderdagochtend weer te melden.

 

Of we Género Zeefuik en Stefano Magnasco dan ook weer zullen zien is zeer de vraag. Beiden verlieten het TCN trainingsveld vroegtijdig vanwege blessures.

RTV Noord heeft meer ervaren over de beide gekwetsten. Género Zeefuik kreeg een tik tegen zijn enkel/scheenbeen, maar kon het trainingsveld zelf verlaten, in gezelschap van Henk Hagenauw. Ernstig geblesseerd lijkt de aanvaller niet. Stefano Magnasco moest echter worden weggedragen nadat hij weggleed en zijn knie leek te verdraaien. Morgen zal meer duidelijk worden over de ernst van zijn knieblessure (1, 2). We hopen dat beiden donderdagmiddag inzetbaar zijn in het duel van Jong FC Groningen tegen Al Kharaitiyat uit Qatar.

 

Timo Letschert ontbrak vandaag op het trainingsveld vanwege ziekte; ook Michael de Leeuw konden we vanochtend niet ontdekken.

 

Van de Looi nam overigens ook de tijd om met bv. Krisztian Adorjan te spreken. We zijn erg benieuwd of hij binnenkort de kans krijgt zijn kunsten langer dan in het duel tegen N.E.C., toen hij pas in de blessuretijd werd ingebracht, in het eerste elftal te vertonen.

 

Morgen wordt er niet getraind: de spelers van FC Groningen gaan op uitnodiging van de Koninklijke Marine naar patrouilleschip De Groninger, aldus RTV Noord.

 

Fotoreportage van Patrick van de training van maandag 19 augustus 2013:

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/22 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.