Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

131 gasten online

Afsluitende training: Krisztian Adorjan aan vooravond van debuut in de basis

Tijdens de afsluitende training werden met de basis van de afgelopen dagen de puntjes op de i gezet. De training begon met een vermakelijk potje hand-/voetbal, en na de rondo's stonden de standaardsituaties op het programma. Langdurig werden corners en vrije schoppen genomen, zowel met FC Groningen in een aanvallende als in een verdedigende rol. Met name de door Nick van der Velden vanaf links genomen hoekschoppen zorgden voor veel gevaar.

 

In vergelijking met gisteren sloot Luciano weer aan bij de groep; de Braziliaan zal voor het eerst dit seizoen op de bank zitten. Krisztian Adorjan mag zich verheugen op zijn debuut in de basis.

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Patrick Stinissen van de training van zaterdagochtend toegevoegd!

Lorenzo Burnet was op het achterste veld bij de beloften terug te vinden. De komende twee wedstrijden (Go Ahead Eagles-uit en ajax-thuis) gaan aan zijn neus voorbij. Afwezig vanochtend waren Michael de Leeuw (heeft na de uitwedstrijd bij SC Cambuur niet meer getraind), Nick Bakker en Henk Bos.

 

Fotoreportage van Patrick Stinissen van de training van zaterdagochtend

 

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
01/24 
start stop bwd fwd

 

Morgen gaat het gebeuren! Negen bussen met 400 fanatieke supporters, die voor de tweede achtereenvolgende week ruim € 30 voor hun club uittrekken (respect!), vertrekken om 09:30 uur bij de Euroborg, en zullen vanaf de aftrap, drie uur later, als één man achter de ploeg gaan staan. De spelers weten wat hun te doen staat: met de juiste instelling en strijdwijze de promovendus uit Deventer bestrijden. Op naar drie punten die ons na het gelijke spel van gisteren boven zowel ajax als Heerenveen zullen brengen!

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen:

Bizot; Kappelhof, Letschert, Botteghin, Wijnaldum; Adorjan, Lindgren, Chery; Kirm, Van der Velden, Kostic

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Luciano, Ekong, Hiariej, Kieftenbeld, Magnasco, Zeefuik, Zivkovic

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Burnet, Johansson, De Leeuw, Texeira

 

Emil Johansson nam de hoekschoppen van de niet-basis 

 

Spektakel voor het doel bij standaardsituaties

 

Voorbeschouwing van FC Groningen TV met Krisztian Adorjan:

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.