Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

455 gasten online

Eist straftraining z'n tol? Weer drie extra spelers afwezig op trainingsveld; Angelo Cijntje traint mee

Het heeft er alle schijn van dat de straftraining van jl. maandag de spelers van FC Groningen niet in de koude kleren is gaan zitten. Género Zeefuik verliet het trainingsveld maandag al vervroegd met een somber gezicht, en na de trainingsvrije dinsdag was hij ook vanochtend niet present. Dat gold ook voor Krisztian Adorjan en Michael de Leeuw. De vijf spelers die er maandag ook al niet waren (naast de langdurig revaliderende Nick Bakker en Henk Bos misten we Eric Botteghin, David Texeira en Nick van der Velden) waren er vanochtend ook al niet.

 

Omdat op William Ekong na alle spelers, die gisteren met Jong FC Groningen hebben meegespeeld, vanochtend ook niet meetrainden, had spitsentrainer Peter Hoekstra welgeteld nul van de vijf spitsen (De Leeuw, Texeira, Van der Velden, Zeefuik, Zivkovic) tot zijn beschikking. Om die reden nam hij de enige drie aanvallend ingestelde spelers die er waren onder zijn hoede, te weten Tjaronn Chery, Andraz Kirm en Filip Kostic.

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Eric Smit toegevoegd!

De medische staf heeft de moed overigens zeker nog niet opgegeven dat Nick van der Velden donderdagochtend weer bij de groep kan aansluiten, en dit zou een slok op een borrel schelen. 

 

Niet toevallig zal William Ekong vandaag, ondanks het feit dat gisteren de volle 90 minuten voor Jong FC Groningen heeft gespeeld, bij de groep zijn getrokken. Mocht Eric Botteghin zondag niet inzetbaar zijn, dan kan het haast niet anders of er wordt op Ekong een beroep gedaan, ook al gezien de schorsing van Johan Kappelhof.

 

Angelo Cijntje was de enige veldspeler van de beloften die vanochtend met de gedecimeerde hoofdmacht meetrainde, en ook dit zal ongetwijfeld niet op toeval berusten. Mocht de nimmer opgevende harde werker zondag in het duel tegen AZ als wisselspeler op de bank zitten, dan kunnen wij een tevreden glimlach niet onderdrukken.

 

Voor de volledigheid de aanwezigheidslijst van hedenochtend:

 

Veldspelers (12):

Burnet, Chery, Cijntje, Ekong, Hiariej, Kappelhof, Kieftenbeld, Kirm, Kostic, Letschert, Lindgren, Wijnaldum

 

Vanmiddag zullen deze 12 spelers overigens opnieuw een training afwerken.

 

Keepers (3):

Bizot, Luciano, Potveer 

 

Fotoreportage van de training van Eric Smit

 

DSC_0001
DSC_0006
DSC_0007
DSC_0008
DSC_0022
DSC_0023
DSC_0024
DSC_0029
DSC_0041
DSC_0053
DSC_0066
DSC_0067
DSC_0068
DSC_0083
DSC_0090
DSC_0092
DSC_0093
DSC_0098
DSC_0100
DSC_0108
DSC_0114
DSC_0126
01/22 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.