Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

510 gasten online

Eric Botteghin haakt geblesseerd af op training maandagmiddag

Na de training van vorige week donderdagochtend kregen de mannen van trainer Erwin van de Looi drie dagen vrij, en hoefden zich vanmiddag pas weer te melden. Voor Eric Botteghin zat de eerste training van deze week er na een kwartier alweer op. Hij haakte geblesseerd af; zo op het eerste gezicht leek hij last van zijn enkel te hebben. Hiernaast op de foto is te zien hoe hij in gezelschap van verzorger Henk Hagenauw het trainingsveld verlaat.

Afwezig waren naast de vijf internationals (Krisztian Adorjan, William Ekong, Andraz Kirm, Filip Kostic en Timo Letschert) de langdurig revaliderende Nick Bakker en Henk Bos, en ook David Texeira was in geen velden of wegen te bekennen. De Uruguayaan had vorige week na lange afwezigheid vanwege lies- en bovenbeenklachten juist zijn rentree gemaakt, maar zijn terugkeer op de velden was kennelijk van korte duur. 

 

Vanmiddag waren er 27 spelers, waaronder vier keepers, aanwezig. Onder hen ook de spelers van Jong FC Groningen. Emil Johansson vervoegde zich bij hen. Richairo Zivkovic, officieel deel uitmakend van Jong FC Groningen, trainde 'gewoon' mee met de A-selectie. We nemen aan dat dit betekent dat Emil Johansson morgen bij de selectie van Jong FC Groningen zit, dat in Duitsland een oefenduel tegen Schalke 04 U23 speelt.

 

Vorige week dinsdag werd er overigens in de Euroborg getraind omdat STOPAQ, een bedrijf uit Stadskanaal en lid van de Energy Valley Top Club, een relatie uit Qatar op werkbezoek had. Het bonte gezelschap Aziaten werd door o.a. Hans Nijland en Robbert Klaver rondgeleid en mocht ook de training aanschouwen. We vroegen Hans Nijland of er uit het bezoek van de ongetwijfeld royaal in de slappe was zittende heren en dames voor FC Groningen een interessante sponsordeal zal rollen. De algemeen directeur antwoordde als volgt: "Tijdens zo'n eerste bezoek praat je niet over geld, maar je weet niet wat er achter weg komt."

 

Fotoreportage van Eric Smit van de training van maandagmiddag:

 

DSC_0012
DSC_0014
DSC_0015
DSC_0020
DSC_0033
DSC_0038
DSC_0041
DSC_0047
DSC_0054
DSC_0055
DSC_0056
DSC_0057
DSC_0074
DSC_0098
01/14 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.