Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

388 gasten online

Selectie werkt toe naar kraker tegen PSV; Timo Letschert gepasseerd; Johan Kappelhof centraal achterin

Op een winderig en motregenachtig TCN trainingsveld konden Erwin van de Looi en Dick Lukkien na de interlandperiode eindelijk weer eens een zo goed als complete selectie begroeten. Henk Bos was de enige speler van de 24-koppige A-selectie die ontbrak; Nick Bakker en David Texeira beperkten zich voornamelijk tot het lopen van rondjes, al kon Texeira ook aan de afwerkoefeningen meedoen. Hij droeg daarbij samen met tien andere veldspelers een basishesje. Tijdens de afsluitende partij, waaraan Texeira niet meedeed, zagen we bij de basis één wijziging in vergelijking met de thuiswedstrijd tegen AZ: Timo Letschert werd in het hart van de verdediging vervangen door de tegen AZ nog geschorste Johan Kappelhof.

Verder werd het winnende elftal van 1,5 week geleden intact gelaten. Het centrale verdedigersduo Kappelhof - Botteghin speelde sober en goed en gaf niets weg; de partij, die uit drie gedeeltes bestond en waarin niet werd gewisseld, eindigde in een 1-0 overwinning voor de basis door een doelpunt van Luciano, die een door Nick van der Velden genomen indraaiende corner met verve in zijn eigen doel ranselde. 

 

Opstelling basis in afsluitende partij:


Kostic - Van der Velden - Adorjan

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Opstelling tegenstanders:

 

Kirm - Zeefuik - Zivkovic

De Leeuw - Lindgren - Ben Moussa

Burnet - Ekong - Letschert - Hateboer/Johansson

Luciano

 

Erwin van de Looi sprak aan het begin van de training individueel met de internationals, die vandaag alle vijf weer fit waren teruggekeerd.

 

Bij de partij vielen ons in positieve zin o.a. Kappelhof/Botteghin en verder Magnasco, Van der Velden en Kostic op. Ook Tjaronn Chery viel minder uit de toon dan de laatste weken in competitiewedstrijden. Zijn belabberde spel tegen AZ (en diverse wedstrijden daarvóór) zou in onze ogen overigens wel eens een plekje op de bank rechtvaardigen, zeker in de wetenschap dat Michael de Leeuw fit en inzetbaar is, al is ook De Leeuw ver van zijn topvorm verwijderd. Chery lijkt echter een streepje vóór te hebben bij Erwin van de Looi, die zich erg hard heeft gemaakt voor zijn komst. Krisztian Adorjan, die twee interlands en heel wat reisuren in de benen heeft, was nog wat onzichtbaar, maar hij zal tegen het einde van de week zeker nog groeien.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.