Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

130 gasten online

Geen verrassingen op afsluitende training FC Groningen; selectie klaar voor clash tegen PSV

We hebben ook de afsluitende training van FC Groningen in de aanloop naar het thuisduel tegen PSV met een bezoekje vereerd, en geconstateerd dat Erwin van de Looi vasthoudt aan de opstelling waarmee sinds donderdag getraind is. Dit betekent dat het centrale verdedigersduo gevormd zal worden door Johan Kappelhof (linker CV) en de kopsterke Eric Botteghin (rechts), en dat Nick van der Velden de meest vooruitgeschoven aanvaller is. Van der Velden scoorde vanmorgen gedecideerd uit een vlot lopende aanval; Filip Kostic was verantwoordelijk voor de assist. Dit zien we morgen graag terug in de Euroborg!

 

FC Groningen rekent zondag op minimaal 19.000 toeschouwers, zo bericht de Groninger Gezinsbode. Tegen AZ was de Euroborg gevuld met 18.109 fans.

 

Onderaan het artikel hebben we een fotoreportage van de training toegevoegd!

Na de warming-up werden de 21 veldspelers verdeeld over twee groepen, die ieder een rondo deden. David Texeira deed hier nog aan mee, waarna hij de groepstraining verliet en apart verder ging trainen. Alleen Nick Bakker en Henk Bos ontbraken vanochtend. De selectie is weer behoorlijk fit!

 

Vervolgens had Eric Botteghin de eer om de basishesjes te mogen verdelen, waarna een kort partijtje werd gespeeld. Aansluitend werd langdurig op standaardsituaties getraind. We zagen hierbij Dick Lukkien als instructeur van de basis. Het is dit seizoen nl. de taak van de assistent van Erwin van de Looi om de komende tegenstander gedetailleerd te bestuderen. Zijn bevindingen deelt hij vervolgens met de beoogde basis. Beide backs, Stefano Magnasco en Giliano Wijnaldum, kunnen zich verheugen op pittige confrontaties met resp. Memphis Depay en Zakaria Bakkali. Aan een gedegen voorkennis ontbreekt het de heren niet.

 

Wij zijn klaar voor de kraker van morgen, en denken dat de spelers van de Trots van het Noorden dat ook zijn! Sinds donderdag hebben we een elftal met drive gezien; de goede instelling werd in elk geval tot en met vandaag vastgehouden. Op naar een wedstrijd waarin FC Groningen met passie en strijd de confrontatie met PSV zal aangaan!

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen PSV:
 

Kostic - Van der Velden - Adorjan

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting:

Luciano, Letschert, Burnet en vier van de volgende vijf: Kirm, De Leeuw, Lindgren, Zeefuik, Zivkovic

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Ekong, Johansson, Texeira en één van bovengenoemd vijftal

 

Fotoreportage van Wouter van de afsluitende training van zaterdagochtend:

 

DSC_0001
DSC_0003
DSC_0004
DSC_0005
DSC_0006
DSC_0008
DSC_0009
DSC_0010
DSC_0012
DSC_0013
DSC_0014
DSC_0015
DSC_0018
DSC_0019
DSC_0021
DSC_0022
DSC_0023
DSC_0024
DSC_0025
DSC_0026
DSC_0027
01/21 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.