Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

256 gasten online

Vermoedelijk ongewijzigde basis FC Groningen tegen Vitesse; "Género Zeefuik 6-8 weken buitenspel"

Vanochtend werd er opnieuw getraind als voorbereiding op het uitduel tegen het Russisch getinte Vitesse. Uit de verdeling van de hesjes kunnen we de conclusie trekken dat Erwin van de Looi vast wil houden aan het elftal dat PSV afgelopen zondag op een nederlaag trakteerde. Dit betekent dat aanvoerder Rasmus Lindgren, de enige speler van FC Groningen die 'op scherp' staat en bij de eerstvolgende gele kaart geschorst is, opnieuw op de bank zal moeten beginnen.

Opstelling FC Groningen op training donderdagochtend:

 

Kostic - Van der Velden - Adorjan

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Género Zeefuik ontbrak vanochtend opnieuw op het trainingsveld. Hij heeft afgelopen maandag een forse hamstringblessure opgelopen, en volgens het Dagblad van het Noorden is het de verwachting dat hij 6-8 weken uit de running zal zijn. Er is echter nog geen scan genomen, dus preciezere informatie volgt binnenkort.

 

David Texeira verscheen vanmorgen wel op de training, maar verliet het trainingsveld alweer na een half uur. Hij is nog lang niet wedstrijdfit.

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.