Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

360 gasten online

Nick van der Velden niet inzetbaar tegen Vitesse; Michael de Leeuw vervanger

De liesklachten die Nick van der Velden aan de training van vrijdagochtend heeft overgehouden, hielden hem vanochtend bij de afsluitende training in de aanloop naar het uitduel bij Vitesse aan de kant. Na afloop van de training gaf Erwin van de Looi aan dat Van der Velden vandaag niet uit voorzorg is binnengebleven, en dat de routinier ook morgen tegen Vitesse niet inzetbaar is. Een streep door de rekening! Michael de Leeuw zal hem, afgaande op de training van vanochtend, in Arnhem in de punt van de aanval vervangen.

 

Inmiddels hebben we ook een fotoreportage van Eric Smit toegevoegd!

Door de blessure van Nick van der Velden begint het aantal spelers dat niet inzetbaar is verontrustende vormen aan te nemen. Hoe anders was dat vorig seizoen, toen de selectie opvallend fit was. Nick Bakker en Henk Bos staan vanwege een gescheurde kruisband geruime tijd buitenspel, David Texeira tobt met lies-/bovenbeenklachten en gisterochtend raakte Hilal Ben Moussa geblesseerd aan zijn enkel. Een foto van de huidige stand van zaken zette hij vanochtend op Twitter, zie hieronder.

 

Género Zeefuik heeft afgelopen maandag een scheurtje in zijn hamstring opgelopen en is een fors aantal weken niet inzetbaar. De spits zette na de scan die gistermiddag van zijn hamstring is gemaakt een foto op zijn facebook pagina:

 

Links de enkel van Hilal Ben Moussa; rechts de hamstring van Género Zeefuik

 

Wij laten het aan de medisch geschoolden over om een oordeel over de ernst van de blessures te vellen.

 

Door het legertje aan afwezigen kon er vanochtend geen partij 11 tegen 11 worden gehouden, maar ook een confrontatie tussen twee tientallen kan nuttig zijn. Tom Hiariej vervoegde zich bij de tegenstanders van de basis, maar bij de afsluitende standaardsituaties keerde hij terug bij de beoogde basisspelers.

 

Opstelling FC Groningen tegen Vitesse op grond van afsluitende training:


Kostic - De Leeuw - Adorjan

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Afwezig tegen Vitesse:

Bakker, Ben Moussa, Bos, Texeira, Van der Velden, Zeefuik (allen geblesseerd), Letschert (disciplinair gestraft)

 

Vanmorgen trainden naast bovenstaande basis eveneens mee:


Luciano, Burnet, Cijntje, Ekong, Hateboer, Kirm, Johansson, Lindgren, Zivkovic

 

De bankbezetting zal morgen uit zeven van deze negen spelers bestaan. Wij nemen aan dat Angelo Cijntje en Hans Hateboer niet op het wedstrijdformulier zullen verschijnen.

 

Fotoreportage van de training van zaterdagochtend

 

DSC_0012
DSC_0013
DSC_0017
DSC_0019
DSC_0021
DSC_0022
DSC_0028
DSC_0035
DSC_0040
DSC_0053
DSC_0054
DSC_0056
DSC_0077
DSC_0089
DSC_0098
DSC_0108
DSC_0113
DSC_0119
01/18 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.