Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

124 gasten online

Nick van der Velden lijkt inzetbaar in de wedstrijd tegen Roda JC

Nick van der Velden heeft de training van gisteren goed doorstaan en was vanmorgen present op het TCN trainingsveld. Hij kon voluit meetrainen en lijkt dus morgen gewoon inzetbaar tegen Roda JC. Dat Richairo Zivkovic morgen eveneens in de basis zal starten werd gisteren tijdens het perspraatje al bevestigd. Hij liet ook vandaag op de training weer zien op dit moment in een goede vorm te steken.

 

Inmiddels hebben we een fotoreportage van Eric Smit toegevoegd!

 

Sportpark de Groenenberg in Glimmen, vanochtend - relikwieën van een eerdere trip naar Roda JC?

De training begon met een duidelijk verhaal van de trainer. Hij wees zijn spelers op het belang van echte scherpte in aanloop naar de wedstrijd van morgen. Een goede voorbereiding - ook mentaal - is essentieel. Hierbij haalde Van de Looi de prestaties van gisteren van NAC en MVV aan, die ook doordeweeks bekerwedstrijden hebben gespeeld en mentaal niet klaar waren geweest voor de wedstrijden van gisteren, die de beide ploegen verloren.

 

De woorden van Van de Looi leken in eerste instantie niet bij de basisspelers binnengedrongen te zijn. Het vertoonde spel tijdens een partijvorm van 11 tegen 11 op een klein veld was ronduit bedroevend te noemen. Bij een 2-0 achterstand (doelpunten van De Leeuw en Texeira) vond Van de Looi het welletjes en legde hij het spel stil. Na een korte maar duidelijke preek werd de partij hervat en begon de basis beter te spelen. Uit de eerste de beste fatsoenlijke bal die bij Richairo Zivkovic belandde, scoorde hij de 1-2. Laten we hopen dat we hier praten over de spreekwoordelijke slechte generale waar morgen een goede uitvoering op zal volgen.

 

De training werd afgesloten met het oefenen op standaardsituaties waar Chery en Zivkovic zich met schitterende doelpunten wisten te onderscheiden.

 

Fotoreportage van de training van zaterdagochtend van Eric Smit

 

DSC_0003
DSC_0007
DSC_0013
DSC_0014
DSC_0023
DSC_0025
DSC_0029
DSC_0030
DSC_0052
DSC_0053
DSC_0061
DSC_0065
DSC_0080
DSC_0082
DSC_0084
01/15 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.