Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

148 gasten online

Afsluitende training in aanloop naar topper FC Groningen - PEC Zwolle brengt geen verrassingen

Op een wederom fris maar zonnig TCN trainingsveld werkte de selectie van de Trots van het Noorden vanmorgen de laatste training in aanloop naar de topper van morgen tegen PEC Zwolle af. Dit gebeurde onder toeziend oog van Bjarne Jensen, oud speler van FC Groningen, die morgen speciale gast zal zijn. Hij werd vandaag door Henk Veldmate rondgeleid.

Verrassingen vielen er tijdens de training van vanmorgen niet te noteren. Van der Velden was wederom afwezig en de hesjesverdeling bevestigde wat zich de laatste dagen al aftekende: de trainersstaf gaat niet sleutelen aan het basiselftal dat twee weken geleden in Almelo aan de aftrap stond.

De training was een typische afsluitende training zoals die er eigenlijk altijd uitziet op de dag voor de wedstrijd. Het was een training van ongeveer een uur met warming-up, kort partijspel en het oefenen op standaardsituaties.

 

Tijdens het partijspel viel op dat met name het spel van de basiself erg slordig was, hetgeen tot veel balverlies leidde. Het oefenen op standaardsituaties zag er wat dat betreft een stuk beter uit. Laten we hopen dat de spelers morgen tijdens de wedstrijd wel in staat zijn om de bal langer in de ploeg te houden. Ook zal de ploeg morgen vroeg druk moeten zetten om PEC Zwolle niet in het spel te laten komen. Morgen vanaf 14.30 uur zullen we zien waar de ploeg toe in staat is!

 

De volgende elf zullen morgen aan de aftrap staan:

 

Kostic - Zivkovic - Kirm

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Verwachte opstelling PEC Zwolle tegen FC Groningen:

Boer; Gravenbeek, Lachman, Broerse en Achenteh; Mokotjo en Thomas; Hiwat, Saymak en Nijland; Benson

 

Bjarne Jensen in gesprek met RTV Noord verslaggever Jan van der Veen

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.