Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

124 gasten online

Tjaronn Chery en Nick van der Velden ontbreken ook maandag nog op trainingsveld

Een snelle blik op het trainingsveld leerde ons vanochtend dat de selectie van FC Groningen nog altijd verre van compleet is. Naast de langdurig geblesseerden (Nick Bakker, Henk Bos, Nick van der Velden en Género Zeefuik) ontbraken ook Tjaronn Chery en Filip Kostic. Kostic heeft wat last van lichte pijntjes die echter geen beletsel voor het duel van komende zondag lijken te zijn.

 

Erwin van de Looi gaf afgelopen vrijdag bij het perspraatje aan te verwachten dat Chery tegen ADO weer kan spelen, maar dan zal hij wel snel bij de groep moeten aansluiten. Wie er zondag zeker niet bij zal zijn is Stefano Magnasco.

Zowel Magnasco als Rasmus Lindgren namen een gele kaart mee uit het vorige seizoen (op grond van een idiote regel tellen kaarten die in speelronde 33 en 34 van het vorige seizoen zijn uitgedeeld mee voor dit seizoen). De gele kaart die Magnasco tegen NAC Breda pakte was zijn vierde in dit seizoen. Gevoegd bij de gele kaart die hij in vorig seizoen in speelronde 34 (ajax-thuis) pakte, maakt dat hij op vijf gele kaarten staat en dit betekent een schorsing voor één duel. 

 

Afgaande op de prima wedstrijd die Timo Letschert vanavond voor Jong FC Groningen speelde, op de positie rechtsback, vermoeden wij dat Letschert zondag tegen ADO de vacante positie als rechtsachter inneemt. Voor ons verrassend. Wij hadden Lorenzo Burnet alvast met potlood in de opstelling van komende zondag genoteerd. Letschert heeft echter meer ervaring als rechtsback dan Burnet, dus onlogisch lijkt de keuze voor Letschert zeker niet.

 

Over de training van vanochtend valt weinig te berichten. Fysiektrainer Jan Arend Vredeveld pijnigde de aanwezigen, waarna er een rondo werd gehouden. De beloften gingen er vervolgens nog even stevig tegenaan.

 

Ook morgenochtend wordt er nog een training afgewerkt, waarna er een trainingsvrije woensdag op het programma staat. Vanaf a.s. donderdag zal de focus helemaal op het duel tegen de Hagenezen komen te liggen.

 

Fotoreportage van Eric van de training van maandagochtend:

 

DSC_0002
DSC_0011
DSC_0012
DSC_0018
DSC_0024
DSC_0033
DSC_0037
DSC_0040
DSC_0044
1/9 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.