Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

108 gasten online

Tjaronn Chery terug op trainingsveld, maar traint nog apart; Nick van der Velden nog steeds afwezig

Op een bijzonder mistig TCN trainingsveld werkte de selectie van FC Groningen vanochtend een training af. De spelers die gisteravond met Jong FC Groningen een knappe 0-1 overwinning bij Jong sc Heerenveen boekten, beperkten zich voornamelijk tot uitlopen; de overige spelers waren iets serieuzer aan het werk. Tjaronn Chery keerde terug op het veld, maar de van een bilspierblessure herstellende speler trainde nog wel apart, samen met Nick Bakker, Henk Bos en Género Zeefuik; later liep hij in z'n eentje nog een aantal rondjes.

 

Nick van der Velden (liesblessure) en Rasmus Lindgren (gisteravond in de rust van het beloftenduel gewisseld omdat hij ziek was) ontbraken.

Morgen wordt er niet getraind; vanaf donderdag zal er serieus naar de wedstrijd van komende zondag (ADO-thuis) worden toegewerkt. Wellicht is er voor de toeschouwers dan iets meer te zien! 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.