Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

129 gasten online

Vermoedelijke basisplaatsen voor Stefano Magnasco en Michael de Leeuw

Op een koud TCN trainingsveld hebben we vanmorgen gezien hoe Erwin van de Looi een concrete start heeft gemaakt met de voorbereiding op de zware uitwedstrijd die zijn ploeg zondag in De Kuip moet spelen. Op basis van de training van vanochtend keert Stefano Magnasco ten koste van Timo Letschert terug in de basis; Richairo Zivkovic lijkt na vijf basisplaatsen op rij met een plek op de bank genoegen te moeten nemen. Michael de Leeuw nam vanmorgen zijn plaats in de punt van de aanval in.

 

Afwezig op het trainingsveld waren Nick van der Velden, Género Zeefuik, Emil Johansson en Lorenzo Burnet. Burnet raakte maandagavond bij Jong FC Groningen aan zijn enkel geblesseerd, en lijkt hiervan nog niet hersteld. Wij denken dat we Van der Velden en Zeefuik pas na de winterstop weer in actie zien, en dat beiden de dit kalenderjaar resterende drie wedstrijden aan zich voorbij zullen moeten laten gaan.

 

Nick van der Velden: "Het duurt langer dan ik hoopte; kans dat ik in 2013 nog in actie kom acht ik klein"

Onze vermoeden met betrekking tot de fysieke gesteldheid van Nick van der Velden lijkt helaas juist. Tegenover RTV Noord zegt de speler, die op 3 november jl. tegen Roda JC te vroeg terugkeerde en toen opnieuw geblesseerd uitviel: "Het duurt langer dan ik hoopte. Ik kan nu niet met zekerheid zeggen dat ik niet meer in 2013 in actie kom, maar ik acht de kans wel klein."

Nick Bakker en Henk Bos trainden samen met de beloftenspelers Kevin Mennega en Noureddine Boutzamar apart van de groep. 

 

De beide opstellingen van de ploegen die vanochtend een partij speelden:

 

Basis:


Kirm - De Leeuw - Kostic

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot


Reserves:

 

Texeira - Hateboer - Zivkovic

Ban Moussa - Lindgren - Adorjan

Janzen - Ekong - Letschert - Cijntje

Luciano

 

Een aparte vermelding verdient assistent-trainer Dick Lukkien. Hij was wederom de enige die vrolijk in een korte broek over en langs het veld dartelde. Een echte Veenkoloniale bikkel!

 

De training begon met een lang gesprek dat trainer Erwin van de Looi met zijn aanvoerder, Rasmus Lindgren, voerde. Lindgren stond voor het laatst op 15 september jl. in de basis; na dit duel (Heerenveen-uit) werden hem slechts vier korte invalbeurten gegund. De Zweed zal zich dit seizoen anders hebben voorgesteld, net als zijn landgenoot, Emil Johansson.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.