Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

162 gasten online

In deze Engelse week staan de trainingsstaf maar weinig sessies ter beschikking om de selectie klaar te stomen voor de wedstrijden die elkaar in hoog tempo opvolgen. Vanochtend werd concreet toegewerkt naar de eerste van twee thuiswedstrijden tegen N.E.C.  Afgaande op de hesjesverdeling lijkt Erwin van de Looi voor het bekerduel van komende donderdag geen wijzigingen aan te brengen in het elftal dat zondag zo sneu verloor van Feyenoord. Michael de Leeuw zal waarschijnlijk dus opnieuw als meest vooruitgeschoven aanvaller opereren.

Nick van der Velden maakte voor het eerst sinds lange tijd zijn rentree op het trainingsveld. Hij trainde een half uurtje apart. Brian van de Loo, vanaf 1 januari a.s. de tijdelijke keeperstrainer van FC Groningen, nam alvast een kijkje in het hoge noorden, en dat gold ook voor cabaretier Arno van der Heyden, zoals uit onderstaande fotoreportage moge blijken.

Arno, in heus trainingstenue gestoken, is bezig met een reclamespotje voor Make-A-Wish Nederland. Zondag, als er opnieuw tegen N.E.C. zal worden gespeeld, maar dan in competitieverband, zal er in de Euroborg voor dit goede doel worden gecollecteerd; het reclamespotje zal donderdag en zondag op de video walls te zien zijn. 

 

Opstelling basisformatie:

 

Kostic - De Leeuw - Kirm

Hiariej - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.