Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

264 gasten online

We waren vanochtend present op een koud en nat TCN trainingsveld, dat door de regen van afgelopen nacht praktisch onbespeelbaar was. De afsluitende training in de aanloop naar de competitiewedstrijd tegen N.E.C. duurde dan ook bijzonder kort. Het gebeuren begon met een vrij lang gesprek tussen Erwin van de Looi en Tom Hiariej, en even later bleek tijdens de hesjesverdeling dat Hiariej zijn basisplaats kwijt lijkt te raken.

Krisztian Adorjan, die in beide laatste wedstrijden al als invaller voor Tom Hiariej in de ploeg kwam, zal zondag in de basis mogen starten, althans afgaande op de training van vanochtend.

Met dank aan Nars Broekhart

Emil Johansson begon nog wel aan de training, maar haakte snel af en verdween met sportfysiotherapeut Peter Eppinga naar binnen. Het zal nog een hele opgave worden om de Zweed, die in Groningen in een volstrekt uitzichtloos parket verzeild is geraakt, in de winterstop van de hand te doen. In de afsluitende partij, waarin niet gescoord werd, werd hij vervangen door Hans Hateboer

Opstellingen van beide ploegen, vanochtend op de training:


Basis:


Kostic - De Leeuw - Kirm

Adorjan - Chery - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot


Tegenstanders:

 

Zivkovic - Zeefuik - Texeira

Ben Moussa - Lindgren - Hiariej

Burnet - Letschert - Ekong - Hateboer

Luciano

 

Er zal zondag een scherp, gedreven en zeer aanvallend ingesteld FC Groningen op het veld staan, met vijf bijzonder offensieve krachten. We hopen dat Krisztian Adorjan net als donderdagavond fris elan in de ploeg brengt en kan bijdragen aan de ontmanteling van N.E.C. Opvreten die handel!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.