Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

114 gasten online

Ochtendtraining maandag 6 januari 2014: Rasmus Lindgren kijkt vanwege knieblessure noodgedwongen toe

Onder een stralend zonnetje heeft de selectie van FC Groningen vanochtend een intensieve training afgewerkt. Rasmus Lindgren, die er vanwege een knieblessure een maand uit ligt, en Luciano (lichte klachten) keken noodgedwongen als ware campinggasten toe, gezeten op plastic stoeltjes; de overige 22 spelers werden tot het uiterste getergd. Onze correspondent Albert Uilenberg verenigde het nuttige met het aangename, sprong hedenochtend op z'n fiets en vereerde de training met een bezoekje.

 

De selectie traint vandaag en morgen overigens twee maal; ook vanmiddag zal Albert zijn oor te luister leggen en zijn ogen de kost geven. Veel plezier bij het lezen van zijn verslagje, dat weer van fraai fotomateriaal is voorzien!

Oliva, maandag 6 januari 2014.

 

Vanmorgen om 10 uur begon de ochtendtraining. Eric Botteghin en Tjaronn Chery waren de eerste spelers die de veters van hun voetbalschoenen vast knoopten, terwijl Henk Veldmate aan de overkant van het veld al een plaatsje in de zon had gereserveerd. Ook Hans Nijland bevond zich onder de belangstellenden.

 

De training werd aangevangen met een groepsgesprek in de middencirkel waarna o.l.v. Jan Arend Vredeveld de spelers al snel in het zweet werden gewerkt. Na een drinkpauze nam Peter Hoekstra de leiding en werden er pass- en dribbeloefeningen geoefend, terwijl Rasmus Lindgren en Luciano da Silva, zittend vanaf de achterlijn, de trainingen ontspannend zaten te aanschouwen. Rasmus Lindgren zal deze week niet meer aan de trainingen deelnemen vanwege een opgelopen knieblessure tijdens de wedstrijd tegen KAA Gent, gisteravond. De binnenband van de linkerknie is verrekt.

 

Daarna werd er nog een pittig partijtje gespeeld en werd er afgesloten met een aantal spelers die strafschoppen gingen nemen.

 

Tot later vandaag

Albert Uilenberg

 

Eric Botteghin en Tjaronn Chery zijn als eerste spelers op het trainingsveld

 

Groepsgesprek voor aanvang van de training

 

Jan Arend Vredeveld laat de spelers even zweten

 

Rasmus Lindgren en Luciano da Silva: ontspannend genieten in de zon

 

De drinkpauze kwam zeer gelegen

 

Andraz Kirm in actie tijdens de oefeningen van Peter Hoekstra

 

William Troost-Ekong in actie tijdens de oefeningen van Peter Hoekstra

 

De training zit er op: Maikel Kieftenbeld lest zijn dorst

 

De trainers houden een nabespreking op het veld; op de achtergrond is Henk Veldmate te zien

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.