Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

189 gasten online

FC Groningen traint opnieuw met Hans Hateboer als vervanger van geschorste Stefano Magnasco

Net als in de tweede helft van de oefenwedstrijd tegen KAA Gent werd de overmorgen verjarende Hans Hateboer vanochtend op de zonnige training in Oliva als rechtsback geposteerd in een verdediging die verder bestond uit de basisspelers Eric Botteghin, Johan Kappelhof en Giliano Wijnaldum. Het heeft er alle schijn van Hateboer op zaterdag 18 januari a.s. de vervanger is van Stefano Magnasco, die na zeven gele kaarten (zes in het huidige seizoen en ééntje in het slotduel van de vorige competitie) geschorst zal moeten toekijken.

 

 

Albert Uilenberg was ook vanochtend langs het trainingsveld te vinden; zijn bevindingen en een tweetal foto's staan hieronder!

Oliva, dinsdag 7 januari 2014.

 

De ochtendtraining begon met opstartproblemen vanwege het ontbreken van de benodigde elektriciteit voor de te houden “shuttle run”. Want daar horen wel enkele geluidjes bij. Uiteindelijk is het toch allemaal nog goed gekomen, maar wel op een ander terrein. Na enkele opwarmrondjes werd er aan de shuttle run begonnen. Daarbij werd zeker niet het uiterste van de spelers gevergd.

 

Hierna verhuisde de groep weer naar hun eigen trainingsveld aan de overkant van de straat. Daar wordt de selectie gesplitst en gingen ieder hun weg terwijl de keepers even worden ingespeeld onder het toeziend oog van Luciano da Silva en Rasmus Lindgren, die aan de overkant eenvoudige oefeningen doen met de bal. Daarna worden de 22 overgebleven fitte spelers bijeen geroepen voor de partij van de morgen.

 

Van de Looi, Lukkien en van Loo nemen Stefan van der Lei, Stefano Magnasco, Timo Letschert, William Troost-Ekong, Lorenzo Burnet, Maikel Kieftenbeld, Tom Hiariej, Krisztian Adorjan, Tjaronn Chery, Michael de Leeuw en Filip Kostic mee in hun team.

 

Voor het duo Marcel Groninger en Peter Hoekstra spelen Marco Bizot, Hans Hateboer, Eric Botteghin, Johan Kappelhof, Giliano Wijnaldum, Hilal Ben Moussa, David Texeira, Andraz Kirm, Kevin Mennega, Genero Zeefuik en Arjan Hagenauw. Hieruit kan worden geconcludeerd dat waarschijnlijk het middenveld en de aanval van team 1 en de verdediging van team 2 de basis (vetgedrukt) zal zijn voor de eerstvolgende uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

 

(Bovenstaande zou betekenen dat in vergelijking met de competitiewedstrijd tegen N.E.C. Tom Hiariej terugkeert in de basis ten koste van Andraz Kirm. Tussen nu en volgende week zaterdag kan er logischerwijs echter nog één en ander wijzigen.)

 

Beide teams in de partij van 11 tegen 11:

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.