Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

156 gasten online

Training dinsdagmiddag 7 januari 2014: slijtageslag voor Stefan van der Lei

Een select groepje van 13 spelers was vanmiddag op het trainingsveld in Oliva te bewonderen. Onder hen doelman Stefan van der Lei, die door ad interim keeperstrainer Brian van Loo danig op de proef werd gesteld. Vanavond laat is de selectie getuige van de bekerwedstrijd Valencia - Atletico Madrid; morgen wordt er slechts één keer getraind, en wel om 11:30 uur. Donderdag zijn er weer twee trainingssessies; op vrijdagochtend wordt voor de laatste maal getraind.

 

Vrijdagmiddag wordt het trainingskamp afgesloten met het tweede oefenduel: FC Groningen - NAC Breda.

 

Volgaarne verwijzen we weer naar een leuk verslag van Albert, dat wederom van fraai fotomateriaal is voorzien!

Oliva, dinsdag 7 januari 2014.

 

De middagtraining, die om 15.30 uur begon, telde maar 13 deelnemers, t.w. Timo Letschert, Johan Kappelhof, William Troost-Ekong, Giliano Wijnaldum, Lorenzo Burnet, Tom Hiariej, Michael de Leeuw, Maikel Kieftenbeld, Andraz Kirm, Hilal Ben Moussa, Krisztian Adorjan, David Texeira en doelman Stefan van der Lei. De overige spelers bleven binnen trainen in het krachthonk. Omdat de oefeningen niet veel variatie vertoonden met de dagen hiervoor heb ik mijn aandacht deze middag uit laten gaan naar Stefan van der Lei. De “derde” doelman werd weer heel stevig onder handen genomen door keeperstrainer Brian van Loo en het zweet kwam bij hem werkelijk uit alle poriën. 

 

Maar gelukkig voor Stefan en alle andere spelers is er morgen maar één training, om 11.30 uur morgenvroeg. De selectie en de technische staf bezoeken vanavond de heenwedstrijd van Valencia tegen Atletico Madrid voor de Copa del Rey in Estadio Mestella. Omdat de wedstrijd pas om 22.00 uur begint zal de delegatie niet veel eerder dan 02.00 uur terug zijn in het trainingskamp. Uitslapen lijkt dan ook zeker raadzaam. Woensdagmiddag hebben de spelers vrijaf.

 

Als laatste nog even een mededeling voor alle volgers van de berichten vanuit het trainingskamp. Om maar meteen met de deur in huis te vallen, mijn wedstrijdverslag van vrijdag zullen jullie moeten missen. Ik vertrek in de loop van vrijdag alweer uit Oliva en neem mijn intrek in het IBIS Hotel op de luchthaven Valencia – Manises. Om geen risico te lopen mijn vlucht van zaterdagmorgen te missen heb ik dit ver vooraf zo moeten plannen. Het is tenslotte toch 1 uur en 50 minuten rijden met het openbaar vervoer vanaf Oliva naar de luchthaven en ik hou in dit soort gevallen wel van zekerheden. Ik mis niet graag mijn vlucht. Op de zaterdagmorgen is het onmogelijk uiterlijk voor 08.25 uur (inchecktijd) op de luchthaven van Valencia te zijn met het openbaar vervoer vanuit Oliva. Ik had er bij het boeken van de vluchten, hotels en pension voor deze trip dan ook zeker ook geen rekening mee gehouden dat men op de laatste dag van het trainingskamp in de namiddag, aanvang 15.30 uur, nog een wedstrijd zou plannen. Het spijt me, sorry voor het ongemak.

  

Tot morgen.

Albert Uilenberg

 

Foto's van de middagtraining van dinsdag 7 januari 2014:

 

DSC08800
DSC08804
DSC08805
DSC08813
DSC08818
DSC08821
DSC08822
DSC08826
DSC08832
DSC08834
01/10 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.