Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

248 gasten online

Basiselftal FC Groningen voor duel tegen RKC krijgt steeds meer vorm

De hiernaast afgebeelde Stefano Magnasco zal er het zijne van denken - door een idiote regel van de KNVB, die erin voorziet dat gele kaarten uit de speelrondes 33 en 34 worden meegenomen naar het volgende seizoen, zal de Chileen op zaterdagavond 18 januari jl. in de uitwedstrijd bij RKC geschorst moeten toekijken. Ook vandaag werd er weer getraind met een verdediging waarin Hans Hateboer, die morgen 20 jaar oud wordt, Stefano's plek innam.

 

En ook vandaag had het er alle schijn van dat Tom Hiariej terugkeert in het elftal, ten koste van Andraz Kirm, en dat er opnieuw een basisplaats voor de creatieve Krisztian Adorjan ingeruimd zal worden. Morgen en komende week op het trainingsveld in Grunn zal duidelijk worden of er op dit elftal voortgeborduurd zal worden.

 

Albert was ook vandaag op het Spaanse trainingsveld te vinden en zond ons het volgende verslag en fotomateriaal. Bedankt weer, Albert!

Oliva, woensdag 8 januari 2014.

 

Vandaag was het ontbijt een uurtje later i.v.m. het bezoek gisteravond aan de bekerwedstrijd CF Valencia thuis tegen Atletico Madrid. Het was geen hoogstaande wedstrijd waarin alleen de fanatieke aanhang van Valencia opviel en de klasse van de keeper van Atletico, de van Chelsea gehuurde Belg Thibaut Courtois. De uitslag was 1-1. 

 

Ook de training begon hierdoor iets later dan normaal, deze keer om 11.30 uur en duurde twee uur. Eric Botteghin bleef in eerste instantie aan de kant doordat hij weer last had van zijn knie. Een vaker voorkomend probleempje. Nadat de groep een pittige warming up had gedaan kwamen Rasmus Lindgren en Eric Botteghin op het veld om samen met Jan Arend Vredeveld hun oefeningen te doen. Ook Luciano trainde weer voorzichtig mee met beide andere keepers o.l.v. Brian van Loo.

 

Ter afsluiting van de training werd een partij gespeeld welke in drieën was geknipt. De elftallen van het eerste deel waren, team 1: Stefan van der Lei, Stefano Magnasco, Timo Letschert, Johan Kappelhof, Giliano Wijnaldum, Hilal Ben Moussa, Michael de Leeuw, Krisztian Adorjan, Andraz Kirm, David Texeira en Filip Kostic. Team 2 bestond uit Marco Bizot, Hans Hateboer, Eric Botteghin, William Troost­Ekong, Lorenzo Burnet, Tom Hiariej, Maikel Kieftenbeld, Kevin Mennega, Tjaronn Chery, Genéro Zeefuik en Arjen Hagenauw.

 

In deel 2 en 3 van de partij dacht ik het basiselftal te zien wat het over anderhalve week moet opnemen tegen RKC in Waalwijk. Dat elftal zag er als volgt uit: Marco Bizot, Hans Hateboer, Eric Botteghin, Johan Kappelhof, Giliano Wijnaldum, Tom Hiariej, Maikel Kieftenbeld, Krisztian Adorjan, Tjaronn Chery, Michael de Leeuw en Filip Kostic. In dat geval zou Andraz Kirm zijn plaats verliezen aan Tom Hiariej. We wachten af.

 

Prognose basiselftal FC Groningen tegen RKC Waalwijk:


De Leeuw

Adorjan - Chery - Kostic

Hiariej - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Foto's training woensdag 8 januari 2014:

 

DSC08841
DSC08851
DSC08853
DSC08855
DSC08860
DSC08877
DSC08878
DSC08882
1/8 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.