Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

126 gasten online

Hans Hateboer zal zich 20e verjaardag nog lang heugen - tewaterlating jonge verdediger vastgelegd op prachtig fotomateriaal

Hans Hateboer, de verdediger van Jong FC Groningen die zaterdag 18 januari a.s. in Waalwijk ongetwijfeld zal debuteren in het eerste elftal, zal zijn 20e verjaardag niet snel vergeten. Aangezien het strand de plaats van handeling van de tweede training van deze donderdag was, laat de staat waarin Hateboer uiteindelijk verkeerde zich raden. Zijn training eindigde in de Middellandse Zee; de daders keken grijnzend toe.

 

Ook Hans zelf kon het fraaie staaltje voetbalhumor ten volle waarderen, en liep zij aan zij met Maikel Kieftenbeld, die in het heetst van de strijd eveneens te water was geraakt, terug naar de vaste wal, met een glimlach van oor tot oor. Kortom - de voorlaatste trainingsdag (morgenochtend wordt er eveneens getraind, waarna het trainingskamp wordt afgesloten met een oefenduel tegen NAC Breda) had een hoog teambuildingsgehalte. Albert Uilenberg was getuige van het spektakel en heeft alles vastgelegd op de gevoelige plaat. Heel veel plezier gewenst!

Oliva, donderdag 9 januari 2014.

 

Dubbele felicitaties voor Hans Hateboer, afkomstig uit Beerta. Hij viert vandaag zijn 20e verjaardag en heeft morgen in de tweede oefenwedstrijd in Oliva tegen NAC Breda ongetwijfeld een basisplaats. Onder een wolkendek werd vanmorgen amper de 10 graden gehaald. De training hedenochtend was interessant om te zien. Er werd hard gewerkt en regelmatig staakten Van de Looi en Lukkien de training om uitleg te geven aan de hand van voorbeelden. Het veld breed houden was vooral het devies. Genéro Zeefuik merkte daarbij op dat bij de jeugdopleiding van Ajax de buitenspelers vaak te horen kregen dat de onderkant van hun schoenen wit moest zijn.

 

Rasmus Lindgren trainde individueel vandaag en ook Luciano deed het rustig aan. Peter Hoekstra en Marcel Groninger zijn inmiddels terug naar Nederland vanwege andere verplichtingen. Pas op het einde van de training liet de zon zich ietwat schuchter zien. De middagtraining kwam te vervallen en werd ingeruild voor een uitloopronde op het strand van Oliva. De zon werkte ook vanmiddag niet erg mee maar toch ben ik er in geslaagd om weer enkele leuke plaatjes te schieten. Vooral aan het eind van het avontuurtje op het strand werd het nog even menens toen Stefano Magnasco, Maikel Kieftenbeld, Michael de Leeuw, Stefan van der Lei en Timo Letschert de jacht openden op de jarige Hans Hateboer en deze iets later in de zee werd gegooid. Omdat hij Maikel Kieftenbeld vastpakte ontkwam ook die niet aan een nat pak. Hij had het natuurlijk kunnen weten dat hij te grazen zou worden genomen vanwege zijn verjaardag. Zie de foto’s voor het eindresultaat.

 

Afgaande op de ochtendtraining wordt er morgenmiddag in de wedstrijd tegen NAC Breda overigens geëxperimenteerd met de bezetting van middenveld en aanval. De namen van de spelers zijn hetzelfde als de 4-2-3-1 opstelling van eerder deze week, maar de positionering was anders. We zullen Tjaronn Chery meer als rechtsbuiten zien, en Krisztian Adorjan achter diepe spits Michael de Leeuw.

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen in oefenduel tegen NAC Breda (vrijdag 10 januari 2013, 14:30 uur):


Kostic - De Leeuw - Chery

Hiariej - Adorjan - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Foto's van Albert van de trainingen van donderdag 9 januari 2013:

 

DSC08886
DSC08888
DSC08889
DSC08893
DSC08909
DSC08910
DSC08927
DSC08929
DSC08930
DSC08937
DSC08938
DSC08939
DSC08940
DSC08941
DSC08942
DSC08943
DSC08944
01/17 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.