Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

422 gasten online

Stefano Magnasco vervangt Hans Hateboer; Nick van der Velden even terug op trainingsveld

Afgaande op de frisse training van vanochtend lijkt de trainersstaf van FC Groningen ervan uit te gaan dat de tuchtcommissie van de KNVB een met de blindheid van Dennis Higler vergelijkbaar suboptimaal gezichtsvermogen aan de dag legt en Hans Hateboer vrijdagochtend niet zal vrijspreken. Stefano Magnasco verving de jonge verdediger vanmorgen nl. in het partijspel. Verdere wijzigingen werden in vergelijking met de memorabele wedstrijd in Waalwijk niet doorgevoerd. Nick van der Velden trainde vanochtend aanvankelijk wel mee met de groep, maar liet de afsluitende partij aan zich voorbij gaan om in het gezelschap van Nick Bakker en Henk Bos uit te lopen.

 

Voor Van der Velden lijkt ook de wedstrijd tegen FC Twente te vroeg te komen.

De routinier kwam voor het laatst op 3 november jl. in actie. In de thuiswedstrijd tegen Roda JC viel hij met een liesblessure uit; sindsdien staat hij tandenknarsend aan de kant.

 

Basisopstelling FC Groningen, donderdagochtend op de training:

 

Kostic - De Leeuw - Chery

Hiariej - Adorjan - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.