Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

165 gasten online

Puntjes op de i tijdens afsluitende training in koude Euroborg

Bij temperaturen, die volgens de thermometer iets onder het vriespunt lagen maar qua gevoel de Siberische kou benaderden, werkte de selectie van FC Groningen de afsluitende training af in de aanloop naar de kraker tegen FC Twente. De training werd door een goed ingepakte algemeen directeur Hans Nijland gadegeslagen - langs het veld, niet achter het glas. Een echte supporter!

 

Vanochtend is de fitheid van Rasmus Lindgren bekeken, maar aangezien hij vanochtend niet meetrainde gaan wij ervan uit dat hij zijn rentree bij de selectie nog even moet uitstellen.

 

Het eerste informele vervolggesprek tussen Nijland en

Kieftenbeld over een nieuw contract werd vanochtend bij -3 °C gevoerd

Wel present waren 18 spelers - ongetwijfeld de selectie die morgen aan het wedstrijdformulier zal worden toevertrouwd. Naast de geblesseerden (Nick Bakker, Henk Bos, Rasmus Lindgren, Luciano en Nick van der Velden) zal ook geen beroep worden gedaan op Wiliam Ekong en David Texeira - zij zijn net als tegen RKC Waalwijk gepasseerd. 

 

Vanochtend werd eerst een partijtje van negen tegen negen gespeeld, waarbij de basisspelers over beide teams waren verdeeld. De echte schifting vond plaats toen er op standaardsituaties getraind ging worden. Verzorger Henk Hagenauw had kennelijk geen hoge pet op van het scorende vermogen van de aanvallers, want hij nestelde zich achter het doel op de Koeman Tribune om hoog overgeschoten ballen in ontvangst te nemen. Al te veel ballen werden echter niet de eerste ring ingeschoten. Eén bal had Hagenauw, oud-keeper van FC Groningen, klemvast, waarvan akte.

 

Opstelling FC Groningen:

 

Kostic - De Leeuw - Chery

Hiariej - Adorjan - Kieftenbeld

Wijnaldum - Kappelhof - Botteghin - Magnasco

Bizot

 

Vermoedelijke bankbezetting FC Groningen:
Van der Lei, Letschert, Burnet, Ben Moussa, Kirm, Zivkovic, Zeefuik

 

Vermoedelijk niet bij de selectie:
Luciano, Bakker, Bos, Ekong, Lindgren, Texeira, Van der Velden

 

 

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.