Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

148 gasten online

Erwin van de Looi nog steeds zoekende; tegen FC Twente mutaties in elke linie

Na twee wedstrijden op rij met dezelfde startopstelling gespeeld te hebben, wijzigt Erwin van de Looi zijn basisformatie morgenavond in de thuiswedstrijd tegen FC Twente opnieuw. Dit heeft niet alleen te maken met de schorsing van Maikel Kieftenbeld, maar ook met een aantal tactische keuzes. Kieftenbeld zal door Rasmus Lindgren worden vervangen, en Krisztian Adorjan zal hem, net als Yoëll van Nieff, op het middenveld vergezellen. Tjaronn Chery schuift een linie naar voren en heeft Andraz Kirm naar de bank verwezen. Achterin blijft het centrale verdedigersduo intact, maar de invulling van de beide backposities gaat in vergelijking met de onthutsend slechte vertoning tegen sc Heerenveen op de schop.

Lorenzo Burnet verhuist van rechts naar links, ten koste van Giliano Wijnaldum, en Hans Hateboer mag zich verheugen op zijn tweede basisplek. De van origine centrale verdediger van Jong FC Groningen start wederom als rechtsback.

 

Het moge duidelijk zijn - vier wedstrijden na de winterstop, met één luttel punt als schamele oogst, staat er aan de kant van FC Groningen nog altijd geen goed ingespeeld team.

 

Vermoedelijke opstelling FC Groningen tegen FC Twente:

 

Kostic - De Leeuw - Chery

Van Nieff - Adorjan - Lindgren

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek