Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

150 gasten online

Training vrijdagochtend: Maikel Kieftenbeld vervangt Rasmus Lindgren

Na de vrije dag van gisteren werd er vanochtend door de selectie van FC Groningen onder het toeziend oog van Hans Nijland, die de tijd nam voor gesprekken met supporters, toegewerkt naar de derde thuiswedstrijd binnen een week - het op voorhand prachtige duel tegen Go Ahead Eagles. Veel tijd is er niet, want in deze Engelse weken volgen de wedstrijden elkaar snel op - morgenochtend staat alweer de afsluitende training op het programma. Al bij de indeling van de selectie in twee rondo's bleek dat Maikel Kieftenbeld na zijn schorsing niet alleen terugkeert bij de wedstrijdselectie, maar ook in de basis.

Hij vervangt Rasmus Lindgren, die weer naar de bank wordt terugverwezen. Voor de rest zal Erwin van de Looi zijn elftal in vergelijking met afgelopen woensdag intact laten. Hans Hateboer zal dus opnieuw aan de aftrap staan. Dit geldt nog niet voor Nick van der Velden. De routinier trainde vanochtend echter het volledige programma mee, en het is nog steeds de bedoeling dat hij a.s. dinsdag zijn rentree maakt in de oefenwedstrijd die Jong FC Groningen tegen ACV uit Assen zal spelen.

 

Aanwezig op het trainingsveld als vierde keeper was Wieger Sietsma, die na het vertrek van Luciano een plekje is opgeschoven. De doelman van FC Groningen A1 werd samen met Marco Bizot, Stefan van der Lei en Joey Potveer door ad interim keeperstrainer Brian van Loo onder handen genomen. 

 

Opstellingen van beide ploegen in de afsluitende partij:


Basis:


Kostic - De Leeuw - Chery

Van Nieff - Adorjan - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot


Tegenstanders:

 

Kirm - Zeefuik - Zivkovic

Van der Velden - Texeira - Ben Moussa

Wijnaldum - Hiariej - Lindgren - Magnasco

Van der Lei

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek