Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

439 gasten online

Stormachtige slottraining: geen verrassingen in opstelling FC Groningen; hoe fit is Nick van der Velden?

De wind bulderde vanochtend rondom de Mediacentrale, en ook op het TCN trainingsveld was het een stormachtige bedoening. Lange ballen belandden overal, behalve op de juiste plek, en dus diende er tijdens het afsluitende partijtje op aangepaste wijze gespeeld te worden. Bij de verdeling van de hesjes zagen we dat Erwin van de Looi vasthoudt aan de opstelling die hij ook gisteren uit zijn hoge hoed toverde. Maikel Kieftenbeld vervangt Rasmus Lindgren, en de rest van het elftal blijft in vergelijking met de wedstrijd tegen FC Twente intact.

Nick van der Velden verliet het trainingsveld onmiddellijk na afloop van het partijspel, waaraan hij overigens wel gewoon kon meedoen. De overige spelers bleven op het veld achter en we zijn dan ook benieuwd hoe fit de routinier is. Dinsdag zal hopelijk meer duidelijk worden. Van der Velden zal dan met Jong FC Groningen in actie komen in een oefenwedstrijd tegen ACV.

 

In de Euroborg is gisteren zand in de beide doelgebieden gestrooid. Geen overbodige luxe, getuige de volledig vertrapte stukken grond die er na twee thuiswedstrijden op rij van de betreffende delen van het veld waren overgebleven... 

 

Het partijtje, dat een groot 'praat- en instructiegehalte' had, eindigde vanochtend in een 1-1 gelijkspel. Trefzeker waren Tjaronn Chery en Richairo Zivkovic.

 

Opstellingen van beide ploegen in de afsluitende partij (ongewijzigd t.o.v. gisteren):


Basis:


Kostic - De Leeuw - Chery

Van Nieff - Adorjan - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot


Tegenstanders:

 

Kirm - Zeefuik - Zivkovic

Van der Velden - Texeira - Ben Moussa

Wijnaldum - Hiariej - Lindgren - Magnasco

Van der Lei

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek