Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

228 gasten online

Training vrijdagochtend: Stefan van der Lei vervangt licht geblesseerde Marco Bizot; verder geen wijzigingen in elftal

Marco Bizot was vanochtend de grote afwezige op het trainingsveld van FC Groningen. De eerste doelman van FC Groningen ontbrak vanwege lichte klachten, maar de uitwedstrijd die FC Groningen zondag in en tegen Utrecht zal spelen komt vermoedelijk niet in gevaar. Morgenochtend zullen we zien of hij wel aan de afsluitende training mee kan doen. Erwin van de Looi lijkt verder vast te houden aan zijn basiselftal dat afgelopen zondag tamelijk moeizaam van Go Ahead Eagles won. Michael de Leeuw zal de honneurs dus hoogstwaarschijnlijk opnieuw in de punt van de aanval waarnemen.

David Texeira deed niet mee aan de afsluitende partij (hij trainde helemaal aan de achterzijde van het trainingsveld mee met de beloften), maar Nick van der Velden, die in Utrecht aast op een plekje bij de wedstrijdselectie, gelukkig wel.

 

Basisopstelling FC Groningen training vrijdagochtend: 

 

Kostic - De Leeuw - Chery

Van Nieff -  Kieftenbeld - Adorjan

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Van der Lei

 

In bovenstaande opstelling is Maikel Kieftenbeld de controlerende middenvcelder, met Yoëll van Nieff en Krisztian Adorjan schuin vóór hem.

 

Tegenstanders:

Potveer; Magnasco, Lindgren, Hiariej, Wijnaldum; Van der Velden, Ben Moussa, Hagenauw, Kirm, Zivkovic, Zeefuik

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek