Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

211 gasten online

Afsluitende training: niets lijkt rentree Nick van der Velden in Utrecht in de weg te staan

De afsluitende training in de aanloop naar het duel tegen het op een nacompetitieplek bivakkerende FC Utrecht was niet bijster spectaculair. De training was voornamelijk tactisch van aard. De trainersstaf deed er alles aan om de ploeg tot in de puntjes op het 4-4-2 concept van FC Utrecht te prepareren; de partij van 11 tegen 11, waarin Michael de Leeuw, fraai scoorde, werd afgesloten met een serie standaardsituaties. Wij hadden het vizier voornamelijk op Nick van der Velden gericht, en de routinier oogde fit en scherp.

 

Hij coachte als nooit tevoren en was opperbest gehumeurd, en wij denken dat hij morgenmiddag, ten koste van Andraz Kirm, deel uitmaakt van de wedstrijdselectie.

 

UPDATE: "Nick van der Velden zit bij de wedstrijdselectie"

Inmiddels heeft het Dagblad van het Noorden bericht dat Nick van der Velden voor het eerst sinds 3 november 2013 bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal van FC Groningren zit!

Marco Bizot was weer aanwezig en leek geen last meer van zijn schouderblessure te hebben. Bij afwezigheid van David Texeira nam Arjen Hagenauw, talentvolle aanvaller van Jong FC Groningen, bij de reserves plaats in de punt van de aanval, samen met Género Zeefuik.

 

Stefano Magnasco arriveerde somber kijkend op het TCN trainingsveld. Zijn maatje, David Texeira, is naar de Verenigde Staten vertrokken - hij zal hem gaan missen. Eerder had hij ook al afscheid van zijn vriend Matiás Jones moeten nemen - voor de Chileen konden wel eens moeilijke tijden aanbreken. Wellicht is ook een vertrek van hem het beste voor alle partijen?

 

Opstellingen partij 11 tegen 11:

 

Basis (4-3-3):

 

Kostic - De Leeuw - Chery

Van Nieff -  Kieftenbeld - Adorjan

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Tegenstanders (4-4-2):

 

Zeefuik - Hagenauw

Van der Velden

Zivkovic - Kirm

Ben Moussa

Wijnaldum - Hiariej - Lindgren - Magnasco

Van der Lei

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek