Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

155 gasten online

Training donderdagochtend: Yoëll van Nieff en Krisztian Adorjan wijken voor Tom Hiariej en Género Zeefuik; offensieve opstelling

De trainersstaf lijkt aan de zondag zo belabberd verlopen uitwedstrijd bij FC Utrecht consequenties te verbinden. In de afsluitende partij van 11 tegen 11, traditiegetrouw een zeer goede indicatie voor de basisopstelling van de eerstvolgende competitiewedstrijd, zagen we basishesjes voor Tom Hiariej en Género Zeefuik. Voor hen moesten Yoëll van Nieff en Krisztian Adorjan wijken. In de punt van de aanval zagen we afwisselend, maar soms ook tegelijkertijd, Michael de Leeuw en Género Zeefuik.

 

Met Filip Kostic en Tjaronn Chery als nog eens twee aanvallend ingestelde spelers mag rustig gesproken worden van een zeer offensief concept dat er bij vlagen uitzag als een soort 4-2-4 opstelling.

 

In de tweede helft van de afsluitende partij werd Género Zeefuik vervangen door Nick van der Velden. Dit is wellicht een beoogde wissel met het oog op komende zondag, als het prachtige affiche FC Groningen - SC Cambuur op het programma staat. Zowel Zeefuik als Van der Velden hebben immers al tijden geen volledige wedstrijd op het hoogste niveau gespeeld. Zeefuiks laatste 90 minuten in het eerste dateren van 27 april 2013 (PSV-uit), die van Van der Velden van 20 oktober jl. (PSV-thuis).

Het passeren van Krisztian Adorjan viel al af te lezen aan de aanvankelijke indeling in drie groepen, die gezamenlijk een soort rondo deden. De indeling was als volgt:

 

Oranje (allen basis):

Botteghin, Burnet, Chery, Hateboer, Kappelhof, Kostic, De Leeuw, Zeefuik

 

Geel (twee basis, twee niet-basis):

Ben Moussa, Hiariej, Kieftenbeld, Van Nieff

 

Groen (allen niet-basis):

Adorjan, Janzen, Kirm, Lindgren, Magnasco, Van der Velden, Wijnaldum, Zivkovic

 

Op dat moment verkeerden we nog in de veronderstelling dat uit de gele groep Maikel Kieftenbeld en Yoëll van Nieff bij de oranje ploeg getrokken zouden worden om het tiental veldspelers te completeren, maar niet Yoëll van Nieff maar Tom Hiariej bleek de uitverkorene te zijn, samen met captain Maikel Kieftenbeld.

 

Opstelling afsluitende partij 11 tegen 11:


Basis:


Kostic - De Leeuw - Zeefuik/Van der Velden - Chery

Hiariej - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot


Niet-basis:

 

Kirm - Van der Velden/Zeefuik - Zivkovic

Van Nieff - Ben Moussa - Adorjan

Janzen - Wijnaldum - Lindgren - Magnasco

Van der Lei

 

Hilal Ben Moussa moest de training vervroegd beëindigen vanwege een blessure, waardoor de tegenstanders van de basis het potje met tien spelers moesten uitspelen. De beloftenspelers, die in tegenstelling tot de rest om 10 uur waren begonnen (de hoofdmacht arriveerde maar liefst een half uur te laat), waren na hun shuttle-run nl. al vertrokken.

 

Morgen en zaterdag wordt er wederom getraind; we zijn erg benieuwd of er aan genoemde basisopstelling nog gesleuteld zal worden. We denken van niet!

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek