Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

115 gasten online

Training vrijdagochtend: basis van komende zondag krijgt vorm; offensieve 4-2-4 opstelling in balbezit

Net als gisterochtend werd er ook vanmorgen op het TCN trainingsveld in de afsluitende partij getraind met een offensief elftal dat in balbezit een voorste linie heeft die bestaat uit vier aanvallers: Filip Kostic, Michael de Leeuw, Género Zeefuik en Tjaronn Chery. Bij balverlies lieten de buitenspelers zich wat terugzakken, maar het heeft er alle schijn van dat Erwin van de Looi zondag een elftal de wei in wil sturen dat massief druk zal zetten op alles en iedereen met een geel-blauw shirt.

 

Zo zagen we zelfs Hans Hateboer met regelmaat de achterste linie opzoeken. Oppassen zal het echter zijn voor de counter. Vanochtend verloor de basis met 0-1 door een doelpunt van Richairo Zivkovic.

 

Stefan van der Lei in actie bij de afwerkoefeningen

Vóór de afsluitende partij werd er langdurig op afwerken getraind. Dit is bepaald geen overbodige luxe: FC Groningen heeft na de winterstop het doel in de zeven gespeelde wedstrijden slechts vijf maal getroffen. Het logische gevolg: vijf schamele punten. Bij deze afwerkoefeningen werd ook Nick van der Velden uitgebreid betrokken, als enige niet-basisspeler. Het lijkt zeer aannemelijk dat hij zondag in de tweede helft in de ploeg gebracht zal worden, wellicht voor Género Zeefuik.

 

Hilal Ben Moussa, die de training gisteren vervroegd moest beëindigen, ontbrak vanochtend; zijn plaats op het middenveld werd bij de reserves ingenomen door Burak Saban. Giliano Wijnaldum vormde net als gisteren een centraal verdedigersduo met Rasmus Lindgren.

 

Opstelling afsluitende partij 11 tegen 11:


Basis:


Kostic - De Leeuw - Zeefuik - Chery

Hiariej - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot


Niet-basis:

 

Kirm - Van der Velden - Zivkovic

Adorjan - Van Nieff - Saban

Janzen - Wijnaldum - Lindgren - Magnasco

Van der Lei

 

Vermoedelijke basis SC Cambuur (bron: Henk Albers):

Nienhuis; Droste, Leeuwin, Van der Laan, Bijker; El Makrini, Ritzmaier, Van Moorsel; Lukoki, Barto, Manu

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek