Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

196 gasten online

Vier mutaties in basiselftal FC Groningen; basisplaatsen voor Richairo Zivkovic en Yoëll van Nieff 

Op een zonnig sportpark van VV Actief in Eelde is vanochtend een vervolg gegeven aan de voorbereiding op de wedstrijd die FC Groningen zaterdag in Den Haag zal spelen. Nick van der Velden ontbrak vanochtend op het veld, net als Nick Bakker, Henk Bos, Michael de Leeuw en Joey Potveer. Van der Velden trainde binnen, had gisteren ook al wat last maar de blessure schijnt niet ernstig te zijn.

Bij de verdeling van de hesjes zagen we dat Erwin van de Looi ten opzichte van de belabberde thuiswedstrijd tegen Feyenoord vier wijzigingen in zijn basiselftal voor ogen heeft. Nick van der Velden werd vanochtend vervangen door Andraz Kirm, en verder moesten Rasmus Lindgren, Tom Hiariej en Género Zeefuik wijken voor resp. Maikel Kieftenbeld, Yoëll van Nieff en Richairo Zivkovic. In de beide voorste linies bleven vandaag dus alleen Tjaronn Chery en Filip Kostic staan, terwijl de overige vier posities anders werden ingevuld. Dit seizoen kan onmogelijk van een ingespeeld elftal worden gesproken...

 

Basisopstelling FC Groningen, training donderdagochtend:


Kostic - Zivkovic - Kirm

Van Nieff - Kieftenbeld - Chery

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

 

Aanwezig was ook, zoals zo vaak op donderdag, de 17-jarige verdediger van FC Groningen A1, Keziah Veendorp. De jeugdinternational is dit seizoen vervroegd doorgestroomd van B1 naar A1 en wordt verder doorontwikkeld bij de 'senioren', zoals we in het verleden ook zagen bij zijn jeugdvriend, Richairo Zivkovic. Een goede zaak ... mits Veendorp, die nu al door andere clubs wordt begeerd, niet snel zijn biezen pakt uit Groningen.

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.