Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

100 gasten online

Met Eric Botteghin ten strijde tegen Vitesse; vermoedelijk twee debutanten bij wedstrijdselectie

Op een door de regen drijfnat en praktisch onbespeelbaar TCN trainingsveld werd vanochtend de afsluitende training in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Vitesse (morgenavond 18:45 uur) afgewerkt. Eric Botteghin kon door zijn vrijspraak een felbegeerd basishesje in ontvangst nemen; dit ging ten koste van Giliano Wijnaldum. Omdat Tom Hiariej vanochtend ontbrak veranderde er verder niets in vergelijking met de tweede helft van de partij van gisterochtend. Filip Kostic zal derhalve in de basis starten Interessant is hoe de bankbezetting er morgenavond uit zal zien.

 

Op dit kleddernatte veld moest vanochtend getraind worden

 

UPDATE: De keuze voor de twee debutanten in de selectie van morgenavond is gevallen op Arjen Hagenauw en Angelo Cijntje!

Stefan van der Lei, Giliano Wijnaldum, Krisztian Adorjan, Género Zeefuik en Andraz Kirm lijken zeker van een plaats bij de selectie. Aangezien er verder geen enkele A-selectiespeler fit of speelgerechtigd is, zal Erwin van de Looi een beroep moeten doen op de (kleine) selectie van Jong FC Groningen. 

 

In de afsluitende partij speelden vijf van hen mee. Het betrof de verdedigers Angelo Cijntje en Ron Janzen, middenvelder Burak Saban en de aanvallers Arjen Hagenauw en Kevin Mennega; het ligt voor de hand dat twee van hen morgenavond bij 'de achttien' worden gehaald. Aangezien niemand van dit vijftal ooit eerder bij het eerste elftal werd gehaald kunnen we ervan uitgaan dat er morgen twee debutanten op de bank zullen zitten. Gezien de posities denken wij dat Burak Saban en cultheld en kolonicio Angelo Cijntje vannacht van een voor hen formidabele zaterdagavond mogen dromen! Alleen het warmlopen van Cijntje zal het stadion in vuur en vlam zetten - wat ons betreft een voldoende rechtvaardiging om hem voor de pot van morgen te selecteren!

 

Opstellingen partij:


Basis:


Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Biotteghin - Hateboer

Bizot

 

Reserves:


Hagenauw - Zeefuik - Kirm

Adorjan - Saban - Mennega

Janzen - Wijnaldum - Van Nieff - Cijntje

Van der Lei

 

Jan Mennega van het Dagblad van het Noorden -

publiekelijk blijk gevend van zijn clubliefde ;-)

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek