Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

185 gasten online

FC Groningen vermoedelijk met ongewijzigde opstelling tegen PSV

FC Groningen werkte vanochtend de afsluitende training af in de aanloop naar de uitwedstrijd bij PSV, voor de Groningers van oudsher een weinig geliefde bestemming. In 36 officiële wedstrijden werd geen enkele maal gewonnen, en de doelcijfers zijn met 21 vóór en 115 tegen ook al nipt in Brabants voordeel. Voor een opsomming van dit suïcidale tranendal verwijzen we naar statistisch bolwerk FCG Stats. De 193 hondstrouwe groen-witte helden die FC Groningen naar de club van interim-hoofdtrainer Ernst Faber zullen vergezellen wensen we echter een geweldige, historische avond toe!

Richairo Zivkovic leek vanochtend hersteld van de enkelmalheur die hem de laatste twee dagen parten speelde. Hij zal morgenavond, afgaande op de sessie van vanochtend, in de punt van de aanval worden geposteerd. Ook de overige posities zullen dezelfde zijn als jl. zaterdag. 

 

Opstellingen training vrijdagochtend:

 

Basis:


Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot


Tegenstanders:

 

Kirm - Zeefuik - Mennega

Van Nieff - Saban - Adorjan

Wijnaldum - Janzen - Boutzamar - Cijntje

Van der Lei

 

Naast de geblesseerden Hilal Ben Moussa en Stefano Magnasco en de van blessures herstellende Nick Bakker, Henk Bos en Michael de Leeuw ontbrak vanochtend ook Tom Hiariej. Hij moest de wedstrijd tegen Vitesse vanwege liesklachten laten schieten en is nog altijd niet 100% hersteld. Ook Arjen Hagenauw is morgen niet inzetbaar. Hij traint al een aantal dagen binnen vanwege wat fysieke ongemakken. Zijn tweede officiële duel voor Grunn 1 zal nog even op zich laten wachten.

 

Vermoedelijke bankbezetting FC Groningen in duel tegen PSV:

Van der Lei, Wijnaldum, Adorjan, Van Nieff, Kirm, Zeefuik en een beloftenspeler, vermoedelijk Janzen of Cijntje

 

Tjaronn Chery en Nick van der Velden, bij de

afsluitende serie standaardsituaties

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.