Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

120 gasten online

Tjaronn Chery haakt af met pijnlijke enkelblessure; ook Marco Bizot lijkt tegen NAC niet inzetbaar

De training van vanochtend bood maar weinig 'positieve aanknopingspunten', om er eens een foeilelijk Huistraatje in te gooien. Marco Bizot arriveerde een stuk later dan zijn collega's, en kon vanwege een schouderblessure niet meetrainen met de groep. Hij gaf zelf aan dat de kans klein is dat hij vrijdag tegen NAC Breda in actie kan komen. In de slotfase van de wedstrijd tegen PEC Zwolle raakte hij al geblesseerd aan zijn schouder, en de pijnklachten zijn zeker nog niet verdwenen. Mocht hij vrijdag daadwerkelijk niet kunnen spelen, dan zal Stefan van der Lei zijn debuut maken, met op de bank ook al een debutant, te weten André Krul of Joey Potveer.

 

Tjaronn Chery moet met een enkelblessure van het veld worden gedragen

 

Aan het artikel hebben we een fotoreportage toegoevoegd!

Tjaronn Chery raakte vanochtend ogenschijnlijk ernstig geblesseerd aan zijn enkel. In een fair lijkend duel met Michael de Leeuw ging Chery opeens naar de grond, schreeuwde het uit van de pijn en moest de training staken. Zijn rechterenkel werd langs de kant in het verband gezet, en Chery moest, met een van pijn vertrokken gezicht, door fysiotherapeut Peter Eppinga en verzorger Henk Hagenauw worden weggedragen. We nemen aan dat het gewricht in het ziekenhuis onderzocht moet worden. Het zag er niet al te best uit, helaas, maar we hopen dat het meevalt.

 

In de partij werd Tjaronn Chery aanvankelijk vervangen door Yoëll van Nieff; in de slotfase nam Krisztian Adorjan, die aanvankelijk voor Nick van der Velden was geweken, de plaats in van Van Nieff, om nog een beetje creativiteit aan het middenveld toe te voegen.

 

Nick van der Velden lijkt hersteld van zijn ziekte, die naar eigen zeggen dagenlang aan de WC was gekluisterd. Hij zal, afgaande op de training van vanochtend, vrijdag weer vanaf het begin kunnen starten.

 

Johan Kappelhof is vrijdag geschorst; hij zal, zoals we al verwachtten, worden vervangen door Giliano Wijnaldum.

 

Filip Kostic moest tegen het einde van de training door Henk Hagenauw worden verzorgd; de Serviër leek last te hebben van zijn lies. Ernstig zag het er niet uit, maar met de play-offs wellicht voor de deur zullen er geen risico's genomen worden, hopen wij. Yoëll van Nieff ging met een pijnlijke rug van het veld. Het moge duidelijk zijn - we hebben wel eens vrolijker trainingssessies bijgewoond.


Edit: Inmiddels is duidelijk Van Nieff verkeerd was neergekomen en last had van zijn bil. Is verder allemaal niet erg.

 

Tom Hiariej liep maandagavond bij Jong FC Groningen een kuitblessure op en heeft nadien niet meer kunnen trainen: hij ontbrak zowel gisteren als vandaag op het veld.

 

Positief: Nick Bakker lijkt helemaal op de weg terug. Hij speelde de volledige partij als linker centrale verdediger bij de reserves en deed dat uitstekend. Wij gunnen hem een topseizoen 2014-2015. Hij zal met Johan Kappelhof een stevige concurrentiestrijd moeten en willen leveren voor een basisplaats als linker CV.

 

Richairo Zivkovic trok zich van alle tumult nergens iets van aan, en scoorde netjes in het partijtje. Michael de Leeuw miste jammerlijk voor een praktisch leeg doel.

 

Opstellingen afsluitende partij:


Basis:


Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Chery/Van Nieff/Adorjan - Kieftenbeld

Burnet - Wijnaldum - Botteghin - Hateboer

Van der Lei


Reserves:

 

Adorjan - Zeefuik - Kirm

De Leeuw - Van Nieff/Mennega - Saban

Janzen - Bakker - Kappelhof - Cijntje

Krul/Potveer

 

Fotoreportage van Wouter van de training van woensdag 9 april 2014:

 

DSC_0001
DSC_0002
DSC_0003
DSC_0005
DSC_0006
DSC_0007
DSC_0010
DSC_0011
DSC_0012
DSC_0014
DSC_0015
DSC_0016
DSC_0017
DSC_0018
DSC_0019
DSC_0020
DSC_0024
DSC_0026
DSC_0027
DSC_0028
DSC_0029
DSC_0030
DSC_0031
DSC_0032
DSC_0033
DSC_0034
DSC_0037
DSC_0038
DSC_0039
DSC_0040
DSC_0043
DSC_0045
DSC_0048
DSC_0051
DSC_0052
DSC_0053
01/36 
start stop bwd fwd

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter in ons gastenboek.