Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

192 gasten online

De blessure die Nick Bakker vanochtend opliep aan zijn linkerknie - de knie waaraan hij op 27 mei jl. geopereerd is - wierp een grote schaduw over de training van vanochtend. Op het achterste veld lag Bakker opeens roerloos op de grond, waarna de medische staf toesnelde. Al snel bleek dat hij een op het eerste gezicht ernstige knieblessure had opgelopen; hij verliet het veld, emotioneel en onder begeleiding van sportfysiotherapeut Peter Eppinga en teammanager Bas Roorda.

Nicks knie is vanmiddag in het Martini Ziekenhuis onderzocht, maar een diagnose kan pas gesteld worden als er een MRI-scan van het gewricht is gemaakt. Dit zal a.s. vrijdag of maandag plaatsvinden. Voor Nick Bakker hopen wij vurig dat hij niet opnieuw een kruisbandblessure heeft opgelopen, zoals Hilal Ben Moussa onlangs wél deed. Hoeveel pech kun je hebben...

Vanochtend werd er veel op afwerken geoefend. We hebben speciaal gelet op Dino Islamovic, maar de Zweedse Montenegrijn viel niet echt op. Hij is wel snel en beweeglijk, sterk en technisch vaardig, maar hij deed vandaag enigszins onopvallend mee. Hij moet bij FC Groningen vermoedelijk nog een beetje wennen. 

Tjaronn Chery lijkt helemaal op de weg terug en oogde erg fit. Het zou ons erg verbazen als hij zondag tegen Roda JC niet inzetbaar zou zijn.

Henk Bos en Arjen Hagenauw, beiden terugkerend van blessures, trainden apart; we hopen dat we ze binnenkort ook weer met de groep zien meetrainen. Ron Janzen ontbrak op het trainingsveld; ook gisteren hebben we hem niet gezien.

Vandaag werd er niet gericht in een bepaalde opstelling getraind. Gisteren was dit wel het geval, en na de trainingsvrije woensfag zal er vanaf donderdag heel concreet naar de wedstrijd in Kerkrade worden toegewerkt. In dit duel kan FC Groningen kwalificatie voor de play-offs veiligstellen.

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.