Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

179 gasten online

Vanochtend werd een vervolg gegeven aan de voorbereiding op de wedstrijd die FC Groningen zondag tegen Roda JC zal spelen. Voor het uitvak zijn tot nu toe al 362 tickets verkocht, een prachtig aantal! De voorverkoop voor deze kraker, waarin FC Groningen zich voor de play-offs kan plaatsen en waarin met enig geluk de laatste nog resterende Eredivisionist uit Limburg naar de Jupiler League gekegeld zal worden, loopt nog tot en met vanavond 23:59 uur. Voor alle info's omtrent de voorverkoop verwijzen we naar deze site.

In een reportage van FC Groningen TV over Dino Islamovic, waarin zijn beide vanochtend gescoorde doelpunten te zien zijn, gaf Erwin van de Looi aan dat Islamovic een goede indruk maakt:

Afgaande op de training van vanochtend keren Johan Kappelhof en Tjaronn Chery terug in de basis, ten koste van Giliano Wijnaldum en Krisztian Adorjan. Kappelhof was in de vorige wedstrijd, de thuiswedstrijd tegen NAC, geschorst, terwijl Chery het duel vanwege een enkelblessure aan zich voorbij moest laten gaan.

De basis mocht op papier dan stukken beter ogen dan de reserves - in de afsluitende partij was het proefspeler Dino Islamovic die middels twee doelpunten zorgde voor een 0-2 nederlaag van de basis. We zijn erg benieuwd of zijn stage in Groningen een vervolg krijgt.

Bij de reserves speelde Tom Hiariej als centrale verdediger, zoals we de laatste tijd vaker zien op het trainingsveld. Hij stond voor het laatst op 9 maart jl. in de basis van het eerste elftal. Het betrof de met 0-2 verloren thuiswedstrijd tegen Feyenoord, waarin hij in de rust werd gewisseld. Sindsdien kwam hij niet meer in actie voor FC Groningen 1, en uit niets blijkt dat er binnenkort weer een beroep op hem wordt gedaan.

Opstellingen afsluitende partij:

Basis (4-3-3):

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

Tegenstanders (4-2-3-1):

Islamovic

Zeefuik - De Leeuw - Kirm

Van Nieff - Adorjan

Wijnaldum - Janzen - Hiariej - Cijntje

Van der Lei

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.