Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

188 gasten online

Op een regenachtig TCN trainingsveld werd vanmorgen de voorlaatste training afgewerkt in de aanloop naar de 34e en laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Zaterdagavond zal FC Groningen de strijd aanbinden tegen Heracles Almelo, en het elftal zal, afgaande op de training van vanochtend, op één positie worden gewijzigd. Maikel Kieftenbeld moet geschorst toekijken en wordt hoogstwaarschijnlijk vervangen door Yoëll van Nieff.

Door de enkelblessure van Angelo Cijntje zit de FC wat dun in de verdedigers, en het zou ons niet verbazen als Keziah Veendorp, centrale verdediger van FC Groningen A1, zaterdag zijn debuut bij de wedstrijdselectie zal maken. Dit zou een prachtige beloning zijn voor de sterke ontwikkeling die Keziah doormaakt, en voor de aanstaande ondertekening van zijn eerste contract bij FC Groningen.

De basis won vanmorgen met 2-1 van de tegenstanders, die door een doelpunt van Kevin Mennega nog wel de leiding namen. Nick van der Velden en Filip Kostic bogen de achterstand echter om.

Opstelling basis:

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Van Nieff - Chery - Lindgren

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.