Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

132 gasten online

We hebben zojuist de laatste training vóór de wedstrijd tegen Heracles Almelo bezocht, en we werden al snel onaangenaam verrast. Nick van der Velden verliet het trainingsveld nog voordat de training goed en wel was begonnen. Hij leek niet geblesseerd, maar keek vrij somber en we zijn benieuwd wat er met hem aan de hand was, en of hij morgen tegen de Tukkers inzetbaar is. In de afsluitende partij werd hij vervangen door Krisztian Adorjan. Yoëll van Nieff nam de plaats in van de geschorste Maikel Kieftenbeld, zoals gisteren ook al het geval was.

Andraz Kirm verblijft nog altijd in Slovenië, waar zijn vrouw is bevallen van een tweeling. Hij zal er morgenavond ongetwijfeld niet bij zijn.

Género Zeefuik, eerder deze week niet fit, maakte zijn rentree op het veld en kon aan alle onderdelen meedoen. Dit gold niet voor Angelo Cijntje, maar het feit dat hij wel present was is een bewijs van zijn indrukwekkende wilskracht.

In de grote partij deden twee spelers van FC Groningen A1 mee aan de kant van de tegenstanders van de basis, en wel Keziah Veendorp als rechter centrale verdediger en Gijs Jasper als rechtsbuiten. Het kan in onze ogen niet anders of Keziah Veendorp zit morgenavond bij de selectie. Mocht er naast Giliano Wijnaldum een andere verdediger op de bank worden geposteerd, dan zal dit vermoedelijk Ron Janzen van Jong FC Groningen zijn. Wij vermoeden echter dat de keuze op Veendorp zal vallen.

Opstellingen partij:

Basis:

Kostic - Zivkovic - Adorjan

Van Nieff - Chery - Lindgren

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

Tegenstanders:

Mennega - Zeefuik - Jasper

Hiariej - De Leeuw - Kieftenbeld

Wijnaldum - Janzen - Veendorp - Saban

Van der Lei

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.