Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

390 gasten online

Peter Bosz heeft zich met zijn zwalkende ploeg, die al zeven keer op rij niet wist te winnen, teruggetrokken in een bos bij Garderen (volgens Wilfred Genee, die de Arnhemmers weinig kansen toedicht, een sprookjesbos), maar Erwin van de Looi heeft deze poespas niet nodig. Vanochtend werd de afsluitende, traditiegetrouw openbare, training in de aanloop naar de kraker van morgenavond afgewerkt, en FC Groningen zal het duel met een ongewijzigde opstelling ingaan.

Maikel Kieftenbeld is zaterdag pas weer inzetbaar; Yoëll van Nieff neemt morgen de honneurs opnieuw waar. Het zou wel fijn zijn als de basis morgenavond iets beter voor de dag komt dan vandaag, want door doelpunten van Michael de Leeuw, Giliano Wijnaldum en de uit Slovenië teruggekeerde Andraz Kirm werd een 0-3 eindstand bereikt.

Nick van der Velden toonde zich vandaag in het Dagblad van het Noorden van zijn strijdbaarste kant: "Wij winnen van Vitesse en in de finaleronde pakken we Heerenveen ook en gaan Europa in. Het komt goed."

Bij de afsluitende serie standaardsituaties kreeg Michael de Leeuw het basishesje aangereikt van Eric Botteghin; morgen zal de Braziliaan echter zonder twijfel weer als een rots in de branding in het hart van de Groningse defensie opereren. 

Opstellingen afsluitende partij:

Basis:

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Van Nieff - Chery - Lindgren

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

Tegenstanders:

Mennega - Zeefuik - Kirm

Adorjan - De Leeuw - Kieftenbeld

Wijnaldum - Janzen - Hiariej - Saban

Van der Lei

 

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.