Livescore:

Live score mede mogelijk gemaakt door Watisdescore.com

Nu online:

138 gasten online

Het zal niemand verbazen dat FC Groningen morgenavond (twee maanden en twee dagen vóór de heenwedstrijd van de tweede voorronde EL - we tellen reeds af ;-) voor de ogen van een kolkend en dampend uitvak met een ongewijzigde basis zal aantreden tegen AZ, dat het hoogst waarschijnlijk zonder Roy Beerens en Aron Johannsson moet doen. Dit bleek vanochtend uit de afsluitende training van de Trots van het Noorden.

Angelo Cijntje is inmiddels dermate van zijn enkelblessure hersteld dat hij weer aan de groepstraining mee kan doen. Goed nieuws voor wie Kolonicio's in het algemeen en Cijntje in het bijzonder een warm hart toedraagt!

In de slotfase van het seizoen zijn de trainingen qua intensiteit en tijdsduur teruggebracht in vergelijking met eerder dit seizoen, en dat is logisch. De wedstrijden volgen elkaar in hoog tempo op; blessures kunnen niet geriskeerd worden nu de prijzen eindelijk verdeeld gaan worden. Warming-up, rondo, partijtje, afwerken - de sessies volgden elkaar vanochtend allemaal snel op.

Basisopstelling FC Groningen:

Kostic - Zivkovic - Van der Velden

Lindgren - Chery - Kieftenbeld

Burnet - Kappelhof - Botteghin - Hateboer

Bizot

Reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.